Τρουά – Μαρσέιγ 2-3

Gazzetta team
Τρουά – Μαρσέιγ 2-3

bet365

Με τον Μήτρογλου να έρχεται από τον πάγκο και να ισοφαρίζει η Μαρσέιγ επιβλήθηκε με ανατροπή με 3-2 της Τρουά. Ελπίζει για Ευρώπη η Μπορντό.

Η Λυών είχε κερδίσει, οπότε δεν υπήρχαν περιθώρια απώλειας για την Μαρσέιγ. Βέβαια, η υπερπροσπάθεια στην Ευρώπη με την Λειψία φάνηκε για τους Μασσαλούς, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 1’, όταν ο Γκρανσντίρ έκανε το 1-0.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ενζί στο 11’, όμως με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Νιβέ έκανε το 2-1 για την Τρουά! Ο Μήτρογλου ήρθε από τον πάγκο στο 69’ για να κάνει το 2-2 στο με ωραία ατομική ενέργεια, πριν ο Τοβάν ολοκληρώσει την ανατροπή για τους Μασσαλούς για το τελικό 2-3 στο 85’!

Ελπίζει για Ευρώπη η Μπορντό
Η Μπορντό έκανε μεγάλη εμφάνιση στην έδρα της Μονπελιέ, έφυγε με νίκη 3-1 και διατήρησε τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη. Οι Γιρονδίνοι προηγήθηκαν μόλις στο 9’ με τον Μπρέιθγουεϊτ και είχαν τον απόλυτο έλεγχο. Στο 49’ ο Καμανό έκανε το 0-2, ενώ στο 78’ τα πάντα τελείωσαν, όταν ο Μεϊτέ έκανε το 0-3. Στο τέλος, όμως, οι Γιρονδίνοι πήγαν να τα χαλάσουν, με τον Σκίρι να κάνει το 1-3 στο 88’ και τους μονπελιερέ να κερδίζουν πέναλτι στις καθυστερήσεις, το οποίο έχασε ο Καμαρά.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα