Μετζ – Λυών 0-5

Gazzetta team
Μετζ – Λυών 0-5

bet365

Η Λυών πέρασε με νίκη 5-0 από την έδρα της Μετζ και συνεχίζει στη μάχη της τριάδας. Στο 1-1 έμειναν Νις και Ρεν.

Η Λυών δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην έδρα της ουραγού Μετζ, έφυγε με νίκη 5-0 και προσπέρασε την Μαρσέιγ στην τρίτη θέση, έχοντας φυσικά παιχνίδι περισσότερο. Τα πάντα έγιναν πιο εύκολα για τους λιονέ πριν καν συμπληρωθεί το 1’, καθώς ο Μαρσέλο έκανε το 0-1.

Οι παίκτες του Ζενεσιό κυριάρχησαν στη συνέχεια, έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα ξανά με τον Μαρσέλο στο 20’ και τα πάντα τελείωσαν από νωρίς. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου για την Λυών στην επανάληψη, με τους Ντεπάι (65’), Τραορέ (68’) και Ντίας (86’) να διαμορφώνουν το τελικό 0-5.

Νωρίτερα, Νις και Ρεν έμειναν στο 1-1 στη μάχη της Ευρώπης. Οι νισουά προηγήθηκαν με τον φορμαρισμένο Πλέα στο 17’, όμως η ισοφάριση ήρθε γρήγορα με τον Μπουριγκό στο 27’ και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα