Με τίποτα η Λιλ

Gazzetta team
Με τίποτα η Λιλ

bet365

Η Λιλ ηττήθηκε με ανατροπή με 2-1 από την Μπορντό και δεν μπορεί με τίποτα να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Λιλ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Μπορντό και παρότι έκανε καλή εμφάνιση και προηγήθηκε, ηττήθηκε με 2-1 και παραμένει στην προτελευταία θέση λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν. Οι λιλουά προηγήθηκαν με τον Μοτίμπα στο 13’, αλλά ένα λάθος του τερματοφύλακα Κοφί στο 42’ έφερε την καταστροφή και έδωσε την ευκαιρία στον Καμανό να κάνει το 1-1.

Και 3’ αργότερα ο ίδιος παίκτης ολοκλήρωσε την ανατροπή για το 2-1 των Γιρονδίνων. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στην επανάληψη, αλλά όλα τελείωσαν στο 63’, όταν ο Τιάγκο Μέντες αντίκρισε δύο κίτρινες σε 3’ για να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες.

Μεγάλη νίκη με 4-0 πέτυχε η Γκινγκάμπ επί της Τρουά, κάνοντας μεγάλη εμφάνιση (23’ Μπενεζέ, 47’ Μπλας, 79’ Ενγκμπακοτό, 92’ Μπριάν), ενώ μεγάλο διπλό έβγαλε η Ντιζόν στην έδρα της Τουλούζ με 1-0 (10’ Τσανγκ-Χουν). Τέλος, η Αμιέν έκανε εξαιρετική εμφάνιση και επιβλήθηκε με 3-0 της Καέν (20’ Ντιμπασί, 30’ Γκακπέ, 53’ Κονατέ), ενώ στο 1-1 έμειναν Ανζέ και Στρασμούρ (6’ Εκαμπί – 71’ πεν. Μαρτέν), αποτέλεσμα που αδικεί τους γηπεδούχους, που ήταν καλύτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα