Τρουά – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2

Gazzetta team
Τρουά – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2

bet365

Η Παρί έπαιξε με πολλές αλλαγές στην έδρα της Τρουά, αλλά και πάλι έφτασε στη νίκη με 2-0 πριν τον επαναληπτικό με την Ρεάλ.

Ο Νεϊμάρ είναι τραυματίας, ο Έμερι αποφάσισε να προστατεύσει τους Μπαπέ, Καβάνι και Ντάνι Άλβες, αλλά ακόμη και έτσι η Παρί δεν έχασε βαθμούς στην έδρα της Τρουά πριν τον μεγάλο επαναληπτικό με την Ρεάλ. Οι Παριζιάνοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και έφτασαν δίκαια στη νίκη.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, με τους παίκτες του Έμερι να χάνουν κλασικές ευκαιρίες και το σκορ να τους αδικεί. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, όμως, ο Ντι Μαρία έδωσε και πάλι τη λύση, κάνοντας το 0-1 και κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με λιγότερο άγχος και είχαν τον έλεγχο. Το 0-2 ήρθε με τον Νκουνκού στο 77’, με τον νεαρό επιθετικό, όμως, να είναι σε θέση οφσάιντ και τους γηπεδούχους να απειλούν με αξιώσεις στο τέλος χωρίς να φτάσουν στο γκολ.

Σκόραρε ο Ινσίνιε το πρώτο γκολ του αγώνα Νάπολι - Ρόμα; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα