Λυών – Σεντ Ετιέν 1-1

Gazzetta team
Λυών – Σεντ Ετιέν 1-1

bet365

Η Λυών μένει συνεχώς πίσω στη μάχη της τριάδας, καθώς είδε τον Ντεμπουσί να ισοφαρίζει στο 90’ για την Σεντ Ετιέν. Στο μηδέν κόλλησε η Μπορντό.

Οι μνήμες από το επεισοδιακό ντέρμπι του πρώτου γύρου είναι ακόμα έντονες και η Σεντ Ετιέν φρόντισε να ξεπλύνει κάποια από τη ντροπή για εκείνη τη βαριά ήττα. Οι στεφανουά κατάφεραν να φύγουν με το βαθμό από τη Λυών, με τον Ντεμπουσί να ισοφαρίζει στο 90’.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο μέχρι το τέλος, αλλά πλήρωσαν το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να τελειώσουν το παιχνίδι. Ο Μαριάνο Ντίας έδωσε το προβάδισμα στους λιονέ μόλις στο 19’ με εκπληκτική προσπάθεια, όμως το 1-0 ήραν ρευστό και η Λυών το πλήρωσε στο τέλος.

Ρόμα – Μίλαν και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Τζέκο σκοράρει το πρώτο του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Νωρίτερα, η Μπορντό ήταν καλύτερη, αλλά κόλλησε στο 0-0 με τη Νις. Οι Γιρονδίνοι είδαν την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι δύο φορές στο πρώτο μέρος, τον κίπερ Μπενίτες να κάνει κάποιες εντυπωσιακές αποκρούσεις και έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στην εξάδα. Οι νισουά από την άλλη πήραν αυτό που ήθελαν και βρίσκονται στην ίδια θέση με τους αντιπάλους τους.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα