Ανάσα για Τρουά

Gazzetta team
Ανάσα για Τρουά

bet365

Η Τρουά πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Μετζ. Συνεχίζει να ανεβαίνει η Σεντ Ετιέν, ισόπαλα τα άλλα παιχνίδια.

Ένα γκολ του Νιάν στο 88’ έδωσε τη μεγάλη νίκη στην Τρουά με 1-0 επί της Μετζ και της επέτρεψε να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, με την τελευταία να παραμένει τελευταία και... καταϊδρωμένη.

Η Σεντ Ετιέν συνέχισε την ανοδική της πορεία, κερδίζοντας με 1-0 την Ανζέ εκτός έδρας. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης στο 79’ ο Μπέριτς, που επέστρεψε από το δανεισμό του στην Άντερλεχτ για να σώσει τους στεφανουά. Στα υπόλοιπα ματς Αμιέν και Τουλούζ έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να τελειώνουν το ματς με 10 παίκτες, καθώς στο 76’ αποβλήθηκε ο Φοφανά με απευθείας κόκκινη.

Στο 1-1 έμειναν Μονπελιέ και Γκινγκάμπ, με την τελευταία να παίρνει το προβάδισμα με πέναλτι του Νγκακοτό στο 29’, πριν ο Σίο ισοφαρίσει στο 73’. Τέλος, η Καέν έχασε δύο πέναλτι και έμεινε στο 2-2 εντός έδρας με την Ρεν. Οι καενέ προηγήθηκαν στο 6’ με τον Κριβέλι, όμως μέχρι το 21’ είχε ήδη γίνει η ανατροπή με δύο γκολ του Σακό (9’, 21’). Στο 25’ ο Ροντλέν έχασε το πρώτο πέναλτι για τους γηπεδούχους, στο 81’ ο Πέετερς το δεύτερο, αλλά η λύτρωση ήρθε στο 84’, με τον Ντα Σίλβα να κάνει το τελικό 2-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα