Διπλά παραμονής

Gazzetta team
Διπλά παραμονής

bet365

Σεντ Ετιέν, Μπορντό και Τουλούζ πέτυχαν μεγάλες εκτός έδρας νίκες στη μάχη της παραμονής, ενώ η Μονπελιέ πάει για Ευρώπη.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Σεντ Ετιέν, που επιβλήθηκε με 2-0 της Αμιέν και συνεχίζει να ανεβαίνει στη βαθμολογία. Τα πάντα κρίθηκαν στο δεύτερο μέρος, με τον Ντεμπουσί να κάνει το 0-1 στο ντεμπούτο του στο 62’, πριν ο Καμπελά τελειώσει τα πάντα στο 85’ για το τελικό 0-2.

Δύο στα δύο για τον Πογιέτ στον πάγκο της Μπορντό, με τους Γιρονδίνους να κερδίζουν με 2-0 το Στρασβούργο. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 3’ με κωμικό τρόπο, όταν ο Μαρτίνεζ έστειλε την μπάλα πάνω στον Σανκαρέ και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Οι παίκτες του Πογιέτ είχαν τον έλεγχο και το τελικό 0-2 ήρθε στο 53’ με τον Λαμπόρδε να ολοκληρώνει ιδανικά την ωραία ομαδική προσπάθεια της Μπορντό.

Πολύ μεγάλη νίκη πήρε και η Τουλούζ, που επιβλήθηκε με 1-0 της Νις, με τον Γκραντέλ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ στο 67’. Η Μονπελιέ έκανε την ανατροπή, κέρδισε με 2-1 την Ανζέ και πλησίασε στο -3 από την 6η Νις. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Εκαμπί στο 20’, όμως ο Λασν ισοφάρισε στο 42’, με τον Μπενζά να κάνει το τελικό 2-1 στο 71’.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα