Μονακό - Μετζ 3-1

Gazzetta team
Μονακό - Μετζ 3-1

bet365

Η Μονακό επιβλήθηκε με 3-1 της Μετζ και ανέβηκε δεύτερη, περιμένοντας την Λυών. Νίκη Ευρώπης για τη Νις, 1-0 την Σεντ Ετιέν.

Η Μονακό υποδέχθηκε την ουραγό Μετζ, αλλά δυσκολεύτηκε περισσότερο από ότι περίμενε να φτάσει στη νίκη. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από το πρώτο λεπτό, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και έπρεπε να φτάσουμε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους για να ανοίξουν το σκορ με ωραίο σουτ του Ζόρζε εκτός περιοχής.

Στο 50’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, όταν αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Καβασίμα, πριν ο Γκεζάλ κάνει με υπέροχο σουτ το 2-0. Η Μετζ, όμως, μείωσε σε 2-1 στο 72’ με τον Νιάν, αλλά μέχρι εκεί. Οι Μονεγάσκοι είχαν τον έλεγχο και στο 81’ ο Λόπες έκανε από κοντά το τελικό 3-1 ύστερα από ασίστ του Φαμπίνιο.

Νωρίτερα, η Νις επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία, κερδίζοντας με 1-0 την Σεντ Ετιέν για να παραμείνει στο κυνήγι της Ευρώπης. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Σιπριέν στο 22’, με τους στεφανουά πάντως να δείχνουν πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα