Γκινγκάμπ - Λυών 0-2

Gazzetta team
Γκινγκάμπ - Λυών 0-2

bet365

Η Λυών κέρδισε με 2-0 την Γκινγκάμπ και εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Μονακό για να ανέβει δεύτερη. Μεγάλη ανατροπή η Ρεν, ελπίζει η Μετζ.

Η Λυών ήταν ανώτερη και κέρδισε δίκαια την Γκινγκάμπ με 2-0 για να ανέβει στη δεύτερη θέση, ξεπερνώντας την Μονακό, που έμεινε στο 2-2 με τη Νις. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και πήραν το προβάδισμα με τον Φεκίρ στο 25’, με την άμυνα των γηπεδούχων να είναι αλλού γι’ αλλού.

Οι παίκτες του Κομπουαρέ δεν κατάφεραν ποτέ να αντιδράσουν και στο 58’ τα πάντα τελείωσαν, με τον Αουάρ να κάνει το τελικό 0-2 για τους λιονέ. Η Ρεν έκανε μεγάλη ανατροπή στο τέλος και με γκολ των Σιλίκι (85’) και Αντρέ (89’) έφυγε με νίκη 2-1 από την έδρα της Λιλ, που είχε προηγηθεί με τον Αλόνσο στο 41’, ενώ αυτή τη φορά η τύχη γύρισε την πλάτη στη Ναντ, που ισοφαρίστηκε στο 96’ με πέναλτι του Γκραντέλ από την Τουλούζ, έχοντας προηγηθεί με τον Κριν (19’) για το τελικό 1-1.

Μεγάλη νίκη με 3-0 πέτυχε και η ουραγός Μετζ επί της Σεντ Ετιέν και συνεχίζει να ελπίζει σε σωτηρία. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν τα πάντα από νωρίς με τους Ριβιέρ (πεν. 13’) και Ντοσεβί (16’), παίρνοντας το προβάδισμα με 2-0, πριν ο Ρου κάνει το τελικό 3-0 στο 77’. Στο 85’ οι στεφανουά έμειναν και με δέκα παίκτες, όταν ο Ερνάνι αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε δευτερόλεπτα. Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε και η Ανζέ με 3-1 επί της Τρουά, ενώ τέλος Αμιέν και Μονπελιέ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα