Τεσσάρα η Μονακό! (vid)

Gazzetta team
Τεσσάρα η Μονακό! (vid)

bet365

Η Μονακό ήταν εντυπωσιακή στο στο Geoffroy-Guichard, διέλυσε 4-0 τη Σεντ Ετιέν και βρέθηκε στη 2η θέση. Φωνάζουν οι «στεφανουά» για την αποβολή του Ρουφιέ.

Σε ανοδική τροχιά η Μονακό, συνέχισε στον δρόμο των επιτυχιών επικρατώντας 4-0 στο Geoffroy-Guichard της Σεντ Ετιέν. Οι Μονεγάσκοι εκμεταλλεύθηκαν τα σοβαρά αμυντικά προβλήματα τωβν γηπεδούχων και βρέθηκαν στη 2η θέση στο +3 από τη Λυών! Φωνάζει για την αποβολή του Ρουφιέ η Σεντ Ετιέν, η οποία βρίσκεται μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και με ματς περισσότερο. Σούπερ στο α' μέρος η Μονακό, η οποία είχε 11 σουτ εντός στόχου (μόλις ένα οι γηπεδούχοι). Μόλις στο 3' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Σιντιμπέ, ενώ στο 32' ο Λεμάρ από πάσα του Μπαλντέ πέτυχε το 2-0. Στο 53' ο Φαμπίνιο σκόραρε από θέση οφσάιντ, ο Ρουφιέ διαμαρτυρήθηκε έντονα στον επόπτη και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Ο Βραζιλιάνος στο 60' έκανε την ασίστ και ο Μπαλντέ διαμόρφωσε το 4-0.

Сент-Этьен - Монако. Обзор матча. Франция. Лига 1 2017/18. 18 тур. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα