Μονακό - Τρουά 3-2

Gazzetta team
Μονακό - Τρουά 3-2

bet365

Η Μονακό βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Τρουά, αλλά με μεγάλη ανατροπή στα τελευταία λεπτά κέρδισε με 3-2! Τεσσάρα η Γκινγκάμπ, επιτέλους νίκη για Τουλούζ.

Η Μονακό δεν διανύει και τις καλύτερές της μέρες και αυτό φαίνεται κάθε βδομάδα. Οι Μονεγάσκοι, όμως, θα έχουν να θυμούνται την ανατροπή που έκαναν στο ματς με την Τρουά και να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες. Οι παίκτες του Ζαρντίμ έκαναν πολύ κακή εμφάνιση για 60’ και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 με ισάριθμα γκολ του Γιουν (25’, 50’).

Μετά το 60΄, όμως, ανέβασαν ταχύτητα και στο 70’ ξαναμπήκαν στο ματς με αυτογκόλ του Ντεπλάν για το 1-2. Και στο τέλος πίεσαν πάρα πολύ, για να φτάσουν στην ανατροπή με δύο γκολ του Καρίγιο, που είχε περάσει στο ματς με το ξεκίνημα της επανάληψης. Ο Αργεντίνος αρχικά ισοφάρισε στο 85’ πριν κάνει το τελικό 3-2 στο 88’!

Στα υπόλοιπα ματς μεγάλη νίκη πέτυχε η Γκινγκάμπ, που βρέθηκε να παίζει με παίκτη παραπάνω μόλις από το 12’. Η ομάδα του Κομπουαρέ κυριάρχησε στη συνέχεια και έφτασε εύκολα στο 4-0 με γκολ των Μπριάν (37’), Σαλιμπούρ (40’), Κοκό (59’) και Κερμπράτ (66’). Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε και η Τουλούζ, που επιτέλους κατάφερε να σκοράρει με πέναλτι ύστερα από τρεις αποτυχημένες απόπειρες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές! Οι βιολέ προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Ντα Σίλβα στο 61’ και κέρδισαν με 2-0 την Καέν με πέναλτι του Γκραντέλ στο 74’.

Η Μετζ έκανε την καλύτερή της εμφάνιση εδώ και καιρό, προηγήθηκε της Ρεν με γκολάρα του Μολέ στο 41’, αλλά δεν άντεξε και ισοφαρίστηκε στο 86’ με τον Μουμπέλε. Τέλος, τους βαθμούς μοιράστηκαν και η Ανζέ με την Μονπελιέ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπενζά στο 51’, αλλά ο φορμαρισμένος Εκαμπί ισοφάρισε στο 56’.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα