Ναντ - Μονακό 1-0

Gazzetta team
Ναντ - Μονακό 1-0

bet365

Χαμός στην Ligue 1, με τη Ναντ να κερδίζει 1-0 την Μονακό στις καθυστερήσεις, την Λιλ να βγάζει διπλό επί της Λυών, τη Νις να κερδίζει με ανατροπή και την Μαρσέιγ να ανεβαίνει δεύτερη.

Τα προβλήματα της Μονακό συνεχίζονται. Η ομάδα του Ζαρντίμ δεν έκανε καλή εμφάνιση για ακόμη μία φορά και τη στιγμή που όλα έδειχναν ότι το ματς με τη Ναντ θα μείνει στο 0-0 ήρθε ο Λίμα, που είχε μπει ως αλλαγή στο ματς στο 64’, να κάνει το 1-0 στο 92’ με σουτ λίγο έξω από την περιοχή. Έτσι, ο Ρανιέρι αναδείχθηκε νικητής απέναντι στην πρώην του ομάδα, για να πλησιάσει τους Μονεγάσκους στο -3 και να μείνουν τα καναρίνια στην πρώτη πεντάδα.

Η Μαρσέιγ είχε εύκολο έργο στη θεωρία απέναντι στην ουραγό Μετζ και αυτό επιβεβαιώθηκε και στο γήπεδο. Ο Τοβάν έκανε ακόμη μία μεγάλη εμφάνιση και οδήγησε τους Μασσαλούς σε εύκολη νίκη με 3-0, που τους φέρνει στη δεύτερη θέση. Η επιμοβή του Γάλλου εξτρέμ και ένα από τα γνωστά του τελειώματα έφεραν το 0-1 στο 18’, ενώ ύστερα από φάση διαρκείας ο Λουίζ Γκουστάβο έκανε το 0-2 στο 36’. Τα πάντα τελείωσαν στο 71’, με τον Οκάμπος να κάνει το τελικό 0-3.

Το αήττητο ρεκόρ της Λυών σταμάτησε απροσδόκητα στο ματς με την Λιλ. Οι λιλουά ευτύχισαν να προηγηθούν στο 21’ με τον Τιάγκο Μέντες, όμως στο 36’ ο Ντίας με υπέροχο τελείωμα έκανε το 1-1. Οι λιονέ τελείωσαν το ματς με 21 τελικές προσπάθειες και ένα χαμένο πέναλτι του Φεκίρ (56’), αλλά αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στις αντεπιθέσεις της Λιλ, που έφτασε στη μεγάλη νίκη με γκολ του Πόνσε στο 40’. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο κίπερ Μενιόν.

Επιτέλους νίκη για τη Νις, που κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας την Τουλούζ. Και, μάλιστα, με εντυπωσιακό τρόπο. Το ματς ξεκίνησε με γκολ του Ντελόρ για τους βιολέ μόλις στο 3’ και όταν στο 40’ η Νις έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντάντε όλα έδειξαν να τελειώνουν. Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν μπορούσαν με τίποτα να τελειώσουν το ματς, έχασαν πέναλτι με τον Ντουρμάζ στο 50’ και στο τέλος το πλήρωσαν. Αρχικά, ο Μπαλοτέλι ισοφάρισε με πέναλτι στο 80’, ενώ στο 1’ των καθυστερήσεων Σραρφί ολοκλήρωσε την ανατροπή για το τελικό 1-2!

Τέλος, Γκινγκάμπ και Μονπελιέ έμειναν στο 0-0, ενώ η Ρεν επιβλήθηκε με 2-1 εκτός έδρας της Ανζέ με ανατροπή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Εκαμπί στο 37’, όμως Ουνού (51’) και Αντρέ (84’) έκαναν το τελικό 1-2.

Τα αποτελέσματα

Αμιέν – Ντιζόν 2-1
Στρασμπούρ – Καέν 0-0
Μπορντό – Σεντ Ετιέν 3-0
Ανζέ – Ρεν 1-2
Γκινγκάμπ – Μονπελιέ 0-0
Λυών – Λιλ 1-2
Μετζ – Μαρσέιγ 0-3
Ναντ – Μονακό 1-0
Τουλούζ – Νις 1-2

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα