Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν 1-2

Gazzetta team
Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν 1-2

bet365

Η Παρί δεν άφησε πολλά περιθώρια στην Μονακό, την κέρδισε με 2-1, σκορ που κολακεύει τους Μονεγάσκους, και αύξησε τη διαφορά στην κορυφή.

Η Μονακό δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση και η Παρί το εκμεταλλεύτηκε, για να φύγει με νίκη 2-1 από το Μόντε Κάρλο με μεγάλη εμφάνιση και να πάρει διαφορά 9 βαθμών στην κορυφή της Ligue 1.

Οι παίκτες του Έμερι ήταν ανώτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και η αλήθεια είναι ότι σκορ κολακεύει πάρα πολύ την ομάδα του Ζαρντίμ. Οι προθέσεις των Παριζιάνων φάνηκαν μόλις στο 2’, όταν ο Μπαπέ πέρασε και τον Σούμπασιτς για να χάσει τεράστια ευκαιρία προ κενής εστίας! Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί, ο Ντράξλερ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 8’, όμως ο Καβάνι αποδείχθηκε πιο εύστοχος και άνοιξε το σκορ στο 19’ με ωραίο τελείωμα ύστερα από ασίστ του Γερμανού για το 0-1.

Η μοναδική καλή στιγμή για την Μονακό στο πρώτο ημίχρονο ήρθε με το φάουλ του Φαλκάο στο 27’, ενώ στο 43’ ο Ντράξλερ νικήθηκε από τον Σούμπασιτς και έχασε την ευκαιρία να τελειώσει τα πάντα. Στην επανάληψη η κυριαρχία της Παρί ήταν ολοκληρωτική. Στο 48’ ο Νεϊμάρ είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, αλλά στο 52’ νίκησε τον Σούμπασιτς από την άσπρη βούλα για το 0-2. Μπαπέ (69’, 73’), Καβάνι (75’) και... Ζέμερσον, που παραλίγο να σκοράρει σε λάθος εστία (75’) έχασαν μεγάλες ευκαιρίες και η Μονακό, που μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε κάνει τίποτα, ξαναμπήκε στο ματς στο 81’, όταν ο Μουτίνιο εκτέλεσε το φάουλ και η μπάλα, αφού κόντραρε, κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2! Ήταν εμφανές, όμως, ότι τίποτα δεν θα άλλαζε μέχρι το τέλος, όπως και έγινε.

Μονακό (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Ράτζι (62’ Λόπες), Ζέμερσον, Γκλικ, Τουρέ, Φαμπίνιο, Ζόρζε, Τιέλεμανς (67’ Γκεζάλ), Μουτίνιο, Κεϊτά (79’ Σιντιμπέ), Φαλκάο

Παρί (Ουνάι Έμερι): Αρεολά, Ντάνι Άλβες, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Κουρζάβα (69’ Γιούρι), Ραμπιό, Βεράτι, Ντράξλερ (82’ Παστόρε), Μπαπέ, Νεϊμάρ, Καβάνι (82’ Ντι Μαρία)

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα