Έβαλε τα κλάματα ο Νεϊμάρ! (vid)

Έβαλε τα κλάματα ο Νεϊμάρ! (vid)

Gazzetta team
Έβαλε τα κλάματα ο Νεϊμάρ! (vid)

bet365

Ο Νεϊμάρ έβαλε τα κλάματα στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι της Βραζιλίας με την Ιαπωνία. Αφορμή τα σχόλια του προπονητή του.

Η Βραζιλία κέρδισε με 3-1 την Ιαπωνία σε φιλικό που διεξήχθη στην Λιλ και στη συνέντευξη τύπου μετά το τελευταίο σφύριγμα ο Νεϊμάρ, που είχε ανοίξει το σκορ με πέναλτι, έβαλε τα κλάματα! Ο Βραζιλιάνος άσος αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να έχει έρθει σε κόντρα με τον προπονητή του στην Παρί, Ουνάι Έμερι, ενώ ότι ο Τιτέ μίλησε με καλά λόγια για εκείνον δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί.

«Γράφουν και λένε πολλά για εμένα, αλλά οι πρώτοι μου μήνες στο Παρίσι έχουν πάει πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος και έχω το κίνητρο να βοηθήσω την Παρί και να κερδίσω τίτλους μαζί της. Είμαι παίκτης που δίνει τα πάντα στο γήπεδο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Καβάνι ή τον προπονητή μου. Στην Παρί, όπως και στην Εθνική, είμαι ένας ποδοσφαιριστής. Τίποτα παραπάνω. Είμαι ευτυχισμένος. Δεν ήρθα στο Παρίσι για να δημιουργήσω προβλήματα ή εντάσεις με κανέναν. Και ζήτησα να έρθω εδώ, στη συνέντευξη τύπου, για να σας πω πόσο θυμωμένος είμαι σχετικά με όσα λέγονται ή γράφονται. Ήμουν χαρούμενος και στην Μπαρτσελόνα. Και είμαι πάντα χαρούμενος», τόνισε αρχικά ο Νεϊμάρ, πριν πάρει τη σκυτάλη ο Τιτέ.

«Ο Νεϊμάρ είναι καλό παιδί. Φυσικά, μπορεί κάποιες φορές να αντιδρούμε άσχημα μέσα στο γήπεδο. Μου είχε συμβεί και εμένα όταν ήμουν ποδοσφαιριστής. Δεν είναι καλό, αλλά είναι ανθρώπινο», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας, που μόλις είδε την αντίδραση του Νεϊμάρ έκανε κίνηση να τον πάρει αγκαλιά και να τον ηρεμήσει.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα