Μαρσέιγ - Καέν 5-0

Gazzetta team
Μαρσέιγ - Καέν 5-0

bet365

Η Μαρσέιγ σκόρπισε την Καέν με 5-0, με τον Μήτρογλου να βρίσκει δίχτυα. Επιτέλους νίκη για Λιλ και Νις.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Μαρσέιγ στο ματς με την Καέν. Οι Μασσαλοί δυσκολεύτηκαν μόνο μέχρι να βρουν το πρώτο γκολ και ξέσπασαν στην επανάληψη, φτάνοντας στη νίκη με 5-0. Ο Λουίς Γκουστάβο ήταν εκείνος που έλυσε το γόρδιο δεσμό για τους γηπεδούχους, κάνοντας το 1-0 στο 43’.

Και στην επανάληψη ακολούθησε καταιγίδα. Ο Τοβέν έκανε το 2-0 στο 47’, ενώ ο Σανσόν το 3-0 στο 52’ από δύσκολη γωνία. Στο 76’ ήρθε η σειρά του Μήτρογλου να σκοράρει με κεφαλιά για το 4-0 ύστερα από σέντρα του Τοβάν, που στη συνέχεια πέτυχε και δεύτερο γκολ για το τελικό 5-0 στο 81’.

LA LIGA 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)

Η Λιλ κατάφερε επιτέλους να φτάσει σε μία νίκη, κερδίζοντας με 3-0 στην έδρα της Μετζ στο ντεμπούτο του Αντζ στον πάγκο. Οι λιλουά πήραν βαθιά ανάσα, με τον Πέπε να κάνει το 0-1 με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και να κάνει πιο απλά τα πράγματα για την ομάδα του. Στο 67’ τα πάντα τελείωσαν, όταν ο Μπαλουλί έκανε το 0-2, ενώ στο 87’ ο Πέπε έκανε το τελικό 0-3.

Νίκη και για τη Νις, που ήταν καλύτερη και πήρε το προβάδισμα με πέναλτι του Μπαλοτέλι στο 40’. Ο Ιταλός επιθετικός, όμως, φρόντισε να αποβληθεί στο 89’ για ανόητο μαρκάρισμα, κάτι που τελικά δεν στοίχισε στους νισουά, που συνεχίζουν να ψάχνουν τον καλό τους εαυτό, να κερδίζουν με 1-0 την Ντιζόν.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα