Λιλ - Μαρσέιγ 0-1

Gazzetta team
Λιλ - Μαρσέιγ 0-1

bet365

Η Μαρσέιγ έφυγε με πολύ δύσκολη νίκη με 1-0 από την έδρα της Λιλ και πλησίασε στο βαθμό από την τριάδα.

Το αήττητο σερί της Μαρσέιγ έφτασε στα έξι παιχνίδια, με τους Μασσαλούς να φεύγουν με πολύ δύσκολη νίκη από την έδρα της Λιλ με 1-0. Η ομάδα του Γκαρσία ευτύχισε να προηγηθεί μόλις στο 5’ με τον Σανσόν, αλλά στη συνέχεια περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο μέχρι το τέλος και μόνο χάρη σε τύχη δεν δέχθηκε την ισοφάριση και απόδραση με τη νίκη, που τη φέρνει στο -1 από την τρίτη Λυών.

Οι λιλουά κυριάρχησαν, έκαναν τη μία επίθεση μετά την άλλη, αλλά είτε λόγω της δικής τους αστοχίας είτε λόγω των αποκρούσεων του Μανταντά, δεν έφτασαν ποτέ στην ισοφάριση. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος παρά την τρομερή πίεση ανά διαστήματα, με τον Μήτρογλου να βγαίνει από το παιχνίδι στο 50’, καθώς η μπάλα δεν έφτανε σε αυτόν. Έτσι, η Λιλ παρά την καλή της εμφάνιση έμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα