Ακάθεκτη η Λειψία (vid)

Gazzetta team
Ακάθεκτη η Λειψία (vid)

bet365

Η Λειψία πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία για το Champions League. Νίκες για Βέρντερ, Γκλάντμπαχ, Λεβερκούζεν.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Λειψία, που παρά τις απουσίες της καθάρισε το ματς με την Βόλφσμπουργκ από το πρώτο ημίχρονο, έφτασε στη νίκη με 2-0 και κρατάει την 3η θέση στο χέρι της.

Οι Ταύροι μπήκαν δυνατά και στο 16’ ο Καμπλ έκανε το 1-0. Τα πάντα τελείωσαν στο 28’, με τον Βέρνερ να κάνει και το 2-0 και τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να ακολουθήσουν. Οι παίκτες του Ράνγκνικ θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ακόμη περισσότερα τέρματα, αλλά και το 2-0 τους κάνει.

Βλέπει Ευρώπη η Βέρντερ
Η εντυπωσιακή πορεία της Βέρνερ Βρέμης συνεχίζεται, αφού πήρε τη νίκη και επί της Φράιμπουργκ με το τελικό 3-1, με αποτέλεσμα να προσπεράσει την Βόλφσμπουργκ και να ανέβει στην 6η θέση, η οποία δίνει εισιτήριο για το Europa League. Στόχος που μπορεί να επιτευχθεί, αν σκεφτεί κανείς ότι οι Πράσινοι είναι αήττητοι επί 12 αγωνιστικές (6-6-0) ενώ παράλληλα βρίσκονται και στα ημιτελικά του κυπέλλου. Στα του ματς, το 0-0 παρέμενε ως το 76ο λεπτό, όταν ο Κλάασεν έκανε το 1-0. Το γκολ του Γκέμπρε Σελασιέ στο 84' για το 2-0 βασικά κλείδωσε το τρίποντο, αφού το μόνο που πρόλαβε να κάνει η Φράιμπουργκ ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Βάλντσμιντ.

Επιτέλους νίκη η Γκλάντμπαχ
Ύστερα από 3 ματς χωρίς νίκη η Γκλάντμπαχ μπόρεσε επιτέλους να πανηγυρίσει ξανά και να διατηρήσει τις ελπίδες της για επιστροφή στην 4άδα. Η ομάδα του Χέκινγκ, που θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, κέρδισε με 1-0 στο Αννόβερο χάρη στο γκολ του Ράφαελ στο 53’, με τον Βραζιλιάνο να έρχεται από τον πάγκο μόλις στο 5’, όταν τραυματίστηκε ο Στιντλ, και να κάνει τη διαφορά.

Βυθίζεται η Στουτγκάρδη
Η Στουτγκάρδη, πλέον, βλέπει τη Νυρεμβέργη να πλησιάζει στους 3 βαθμούς και κινδυνεύει με άμεσο υποβιβασμό. Οι Σουηβοί υποδέχθηκαν την Λεβερκούζεν και τα πάντα κρίθηκαν στην επανάληψη, με τον Χάβερτς να κάνει το τελικό 0-1 με πέναλτι στο 64’. Το ματς ήταν ανοιχτό, κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα