Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ 2-0

Gazzetta team
Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ 2-0

bet365

Με δύο γκολ του Αλκάθερ στις καθυστερήσεις η Ντόρτμουντ κέρδισε με 2-0 την Βόλφσμπουργκ και έμεινε μόνη στην κορυφή. Μεγάλες νίκες για Νυρεμβέργη, Βέρντερ, νέο κάζο για την Γκλάντμπαχ.

Η Ντόρτμουντ λυτρώθηκε με τον Αλκάθερ στις καθυστερήσεις και εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Μπάγερν για να βρεθεί μόνη στην κορυφή στο +2 πριν το ταξίδι στο Μόναχο για το ντέρμπι τίτλου!

Οι Βεστφαλοί έπαιξαν χωρίς τον Ρόις, που έγινε πατέρας, και η απουσία του φάνηκε πολύ. Οι παίκτες του Φαβρ δεν μπορούσαν με τίποτα να ανοίξουν την άμυνα της Βόλφσμπουργκ, δεν είχαν ιδέες στην επίθεση και πέρα από τις ευκαιρίες με τους Αλκάθερ (19’) και Σάντσο (62’) δεν έδειξαν και πολλά. Οι Λύκοι δεν απείλησαν με αξιώσεις και τα πάντα κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά. Ο Αλκάθερ έκανε το 1-0 με φάουλ στο 90’ και λίγο αργότερα έκανε και το 2-0, λυτρώνοντας τους Βεστφαλούς!

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Ντιαλό (49’ Χακίμι – 74’ Μπρουν Λάρσεν), Ζαγκαντού, Ακάντζι, Βολφ, Βίτσελ, Ντιλέινι, Γκέτσε (81’ Νταούντ), Γκερέιρο, Σάντσο, Αλκάθερ

Βόλφσμπουργκ (Μπρούνο Λαμπαντία): Κάστελς, Ρουσιγιόν, Κνόχε, Μπρουκς, Γουίλιαν, Γκιλαβογκί, Άρνολντ, Γκέρχαρντ, Μεχμέντι (81’ Γκίντσεκ), Κλάους (68’ Στέφεν), Βέργκχορστ

Τριάρα της Νυρεμβέργης στην Αουγκσμπουργκ
Στην προτελευταία θέση και με μόλις δύο νίκες πριν την έναρξη αυτής της αγωνιστικής, η Νυρεμβέργη μάλλον ετοιμάζεται για την 2η κατηγορία. Κι ας έκανε τρεις τις νίκες της και μάλιστα με εμφατικό σκορ. Απέναντι στην Αουγκσμπουργκ που είναι στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού και είχε ευκαιρία να κάνει βήμα παραμονής με θετικό αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 52' με τον Ισάκ και στο τέλος, εκμεταλλευόμενοι και τους χώρους που άφηναν οι φιλοξενούμενοι, έβαλαν άλλα δύο γκολ: Στο 88' το 2-0 ο Περέιρα, στο 90' το 3-0 ο Λόβεν και τα χαμόγελα, έστω για λίγο, επέστρεψαν.

Φουλ για Ευρώπη η Βέρντερ
Η Βέρντερ και ο Κρούζε συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν. Οι Πράσινοι επιβλήθηκαν με 3-1 της Μάιντς και έχουν βάλει πλώρη για ευρωπαϊκή έξοδο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’ με τον Ράσιτσα, ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και στο 36’ ο Κρούζε έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μείωσαν με τον Κουάισον στο 52’, όμως στο 63’ ο Κρούζε έκανε το τελικό 3-1 και εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς για την Βέρντερ.

«Κινδυνεύει» η Γκλάντμπαχ
Η Γκλάντμπαχ βρέθηκε να χάνει με 3-0 από νωρίς στο Ντίσελντορφ και κινδυνεύει να χάσει τη θέση της στην τετράδα. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Φορτούνα βρέθηκε να προηγείται με 3-0 τόσο νωρίς, με τους Χένινγκς (6’, 16’) και Στέγκερ (12’) να διαλύουν την άμυνα των πουλαριών, που απογοήτευσαν και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 83’ για το τελικό 3-1 με τον Ζακάρια...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα