Χέρτα - Ντόρτμουντ 2-3

Gazzetta team
Χέρτα - Ντόρτμουντ 2-3

bet365

Η Ντόρτμουντ έκανε μεγάλη ανατροπή στο Βερολίνο με γκολ του Ρόις στο 92’ και επιβλήθηκε με 3-2 της Χέρτα.

Η Ντόρτμουντ ταξίδεψε στο Βερολίνο με τρεις πολύ σημαντικές απουσίες, καθώς τραυματίστηκαν οι Αλκάθερ, Βίτσελ και Γκέτσε, όμως έφυγε με νίκη τίτλου με 3-2 επί της Χέρτα με λυτρωτή τον Ρόις στο 2’ των καθυστερήσεων!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο για τους Βεστφαλούς. Μόλις στο 4’ ο Μπούρκι έχασε την μπάλα από τα χέρια του για να κάνει ο Καλού το 1-0, όμως η απάντησή τους ήταν άμεση, με τον Ντιλέινι να κάνει με δόση τύχης το 1-1 στο 14’. Η Χέρτα πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με πέναλτι του Καλού στο 35’, όμως στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι.

Έχασαν τεράστιες ευκαιρίες, ισοφάρισαν με τον Ζαγκαντού στο 47’ και όταν η Χέρτα έπαιζε με 10 παίκτες από το 85’ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Τορουναρίγκα έφτασαν στη μεγάλη ανατροπή με τον Ρόις στο 92’!

Χέρτα (Παλ Νταρντάι): Γιάρσταϊν, Μίτελστεντ, Σταρκ, Ρέκικ, Τορουναρίγκα, Λαζάρο, Γκρούιτς, Μάιερ, Ντούντα (89’ Λούστενεμπεργκερ), Ζέλκε (77’ Λέκι), Καλού (77’ Ιμπίσεβιτς)

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Ντιαλό, Ζαγκαντού, Ακάντζι, Βολφ (78’ Χακίμι), Ντιλέινι, Βάιγκλ, Ρόις, Σάντσο (97’ Τοπράκ), Πούλισιτς, Μπρουν Λάρσεν (75’ Γκερέιρο)

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα