Άουγκσμπουργκ - Ντόρτμουντ 2-1

Gazzetta team
Άουγκσμπουργκ - Ντόρτμουντ 2-1

bet365

Μεγάλη έκπληξη στην Βαυαρία, όπου η Άουγκσμπουργκ επιβλήθηκε της Ντόρτμουντ με 2-1 και δίνει τη δυνατότητα στην Μπάγερν να την πιάσει στην κορυφή.

Η επιστροφή του Ρόις δεν βοήθησε και τόσο πολύ τελικά την Ντόρτμουντ, η οποία δεν έκανε ξανά καλή εμφάνιση και ηττήθηκε με 2-1 από την Άουγκσμπουργκ για να δώσει την ευκαιρία στην Μπάγερν να την πιάσει στην κορυφή.

Οι Βεστφαλοί δεν πίεσαν καθόλου στο πρώτο μέρος και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 24’, όταν έπειτα από λάθη στην άμυνα ο Γι έκανε το 1-0. Η μοναδική κλασική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους χάθηκε στο 41’ με τον Μπρουν Λάρσεν και τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα στο δεύτερο μέρος. Μετά το λάθος του Χακίμι στο 68’ ο Γι με γκολάρα έκανε το 2-0, με τους Βεστφαλούς να πιέζουν στο τέλος. Ο Αλκάθερ μείωσε σε 2-1 στο 81’, όμως παρά τις ευκαιρίες της η Ντόρτμουντ δεν έφτασε ποτέ στην ισοφάριση...

Άουγκσμπουργκ (Μάνουελ Μπάουμ): Κόμπελ, Σταφυλίδης (17’ Τάγκλ), Ντάνσο, Κεντίρα, Σμιντ, Μπάιερ (89’ Γκέτσε), Κου, Γκρέγκοριτς, Μαξ, Χαν, Γι (83’ Κόρδοβα)

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Χακίμι, Ακάντζι, Ζαγκαντού, Ντιαλό, Βίτσελ, Ντιλέινι (66’ Γκερέιρο), Ρόις (66’ Αλκάθερ), Σάντσο, Μπρουν Λάρσεν (76’ Φίλιπ), Γκέτσε

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα