Μπάγερν - Χέρτα 1-0

Gazzetta team
Μπάγερν - Χέρτα 1-0

bet365

Η Μπάγερν δυσκολεύτηκε, αλλά κέρδισε με 1-0 την Χέρτα. Πεντάρα η Φράιμπουργκ, ήττες για Γκλάντμπαχ και Σάλκε.

Μετά την ισοπαλία στο Λίβερπουλ η Μπάγερν επέστρεψε στις υποχρεώσεις της στην Bundesliga και ναι μεν επιβλήθηκε με 1-0 της Χέρτα, όμως η εμφάνιση δεν ήταν καθόλου καλή. Ειδικά στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά, όμως η καλύτερη ευκαιρία χάθηκε για τους Βαυαρούς με τον Κίμιχ στο 15’.

Ο τελευταίος έσωσε την Μπάγερν στο ξεκίνημα της επανάληψης, όταν έσωσε στη γραμμή την προσπάθεια του Ζέλκε και χρειάστηκε ένα λάθος του Γιάρσταϊν στο 62’ για να βρει δίχτυα ο Χάβι Μαρτίνεθ από κόρνερ για το 1-0. Τα χειρότερα για την Μπάγερν ήταν ο τραυματισμός του Κομάν, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 67’. Στο 84΄ο Ρέκικ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για φάουλ στον Λεβαντόφσκι και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Ζίλε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Γκορέτσκα (46’ Τιάγκο), Χάμες, Γκνταμπρί, Ριμπερί (58’ Κομάν – 67’ Μίλερ), Λεβαντόφσκι

Χέρτα (Παλ Νταρντάι): Γιάρσταϊν, Σταρκ, Ρέκικ, Λούστενμπεργκερ, Λασάρο, Μίτελστεντ, Μάιερ (79’ Νταρντάι), Γκούγιτς, Ντούντα, Καλού (79’ Γιαστρζέμπσκι), Ζέλκε

Ήττες για Γκλάντμπαχ και Σάλκε
Η Γκλάντμπαχ βρίσκεται σε πτώση και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με την Βόλφσμπουργκ. Για ακόμη μία φορά τα πουλάρια πλήρωσαν την αναποτελεσματικότητά τους και τις χαμένες ευκαιρίες για να γνωρίσουν την ήττα με 3-0. Στο 26’ ο Νόιχαους είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους, όμως στο 38’ ο Γκέρχαρντ αποδείχθηκε πιο εύστοχος για το 0-1. Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τον Μεχμέντι να τελειώνει τα πάντα για το 0-2 στο 68’ και να βάζει το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 0-3 στο 83’.

Η Σάλκε προσγειώθηκε ξανά απότομα, καθώς μετά την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος, ηττήθηκε πολύ εύκολα με 3-0 από την Μάιντς. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 18’ με γκολάρα του Ονισίβο. Στην επανάληψη έδωσαν διαστάσεις στη νίκη τους, με τον Ματέτα να κάνει το 2-0 στο 73’ και τον Ονισίβο το τελικό 3-0 στο 84’.

Πεντάρα η Φράιμπουργκ
Εκπληκτική εμφάνιση έκανε η Φράιμπουργκ, η οποία διέλυσε με 5-1 την Άουγκσμπουργκ, που συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Το ματς ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους μόλις στο 9’ με τον Πέτερσεν, πριν ο Γκρίφο να κάνει το 2-0 στο 30’ και ξανά ο Πέτερσεν το 3-0 στο 43’! Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μείωσαν στο 52’ με τον Κεντίρα σε 3-1 και να έψαξαν και το δεύτερο γκολ, όμως οι παίκτες του Στράιχ ήταν σε εκπληκτική μέρα. Στο 64’ ο Βάλσμιντ έκανε το 4-1, ενώ στο 85’ ο Νίντερλεχνερ το τελικό 5-1!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα