Στουτγκάρδη - Λειψία 1-3

Gazzetta team
Στουτγκάρδη - Λειψία 1-3

bet365

Η Λειψία πέρασε με 1-3 από την Στουτγκάρδη και έκανε πιο δυνατή τη θέση της στην 4άδα. Τριάρες για Χόφενχαϊμ, Βόλφσμπουργκ.

Μετά τη λευκή ισοπαλία με την Φρανκφούρτη, η Λειψία επέστρεψε στις νίκες και έφτασε τις τρεις σερί εκτός έδρας. Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ μετά τις Φορτούνα Ντίσελντορφ και Ανόβερο, επικράτησε και της Στουτγκάρδης και διατήρησε τη διαφορά από την 5η, Βόλφσμπουργκ, που επίσης νίκησε. Στο 6' από κοντά άνοιξε το σκορ ο on-fire, Πόουλσεν, ύστερα από τραγική αμυντική προσπάθεια του Κεμπφ αλλά στο 16' οι γηπεδούχοι ισοφάρισε με πέναλτι του Τσούμπερ έπειτα από χέρι του Ορμπάν. Το 1-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου, όμως στην επανάληψη η Λειψία καθάρισε την υπόθεση τρεις βαθμοί σε διάστημα 6 λεπτών. Στο 68' με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ ο Ζάμπιτσερ έγραψε το 1-2 και στο 74' στην κόντρα, ύστερα από ασίστ του Ανταμς, ο Πόουλσεν τελείωσε τη φάση στο τετ-α-τετ για το τελικό 1-3.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Εύκολα η Χόφενχαϊμ
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Χόφενχαϊμ, που επιβλήθηκε με 3-0 του Αννόβερου σε ματς που το σκορ θα μπορούσε να είχε φτάσει σε... διψήφια νούμερα. Η κυριαρχία των γηπεδούχων ήταν καθολική και πήραν το προβάδισμα μόλις στο 4’ με τον Ζοέλιντον. Το 2-0 δεν άργησε να έρθει με τον Μπελφοντίλ στο 14’ και οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν με τίποτα να αντιδράσουν. Οι παίκτες του Νάγκελζμαν έχασαν μία ντουζίνα κλασικές ευκαιρίες και έφτασαν στο τελικό 3-0 με τον Ντεμιρμπάι στο 80’.

Λύκοι για Ευρώπη
Στην 5η θέση της βαθμολογίας, με ματς περισσότερο από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, είναι η Βόλφσμπουργκ μετά την εύκολη νίκη (3-0) επί της Μάιντς. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο ματς αποφασισμένοι να πάρουν από νωρίς τον έλεγχο και το έκαναν σαφές με το γκολ του Αρνολντ στο 4' (1-0), με αποτέλεσμα να έχουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν όπως ήθελαν το ματς στη συνέχεια. Το τρίποντο, τελικά, κλείδωσε στο τελευταίο 20λεπτο για τη Βόλφσμπουργκ, αφού στο 70' ο Βέγκχορστ με πέναλτι έκανε το 2-0 και στο 76' ο Κνόχε διαμόρφωσε το τελικό 3-0, απέναντι σε μια Μάιντς που δείχνει να μην έχει κίνητρο για τη συνέχεια, αφού είναι κοντά στη μέση της βαθμολογίας και δεν πάει πιο πάνω ή πιο κάτω...

Στο μηδέν
Η Σάλκε συνεχίζει να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και κόλλησε στο 0-0 με την Φράιμπουργκ. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να παίζουν με 10 παίκτες από το 42’, όμως η Φράιμπουργκ, που είχε τις καλύτερες ευκαιρίες, δεν ρίσκαρε πολύ. Οι φιλοξενούμενοι είδαν τον διαιτητή να παίρνει πίσω το πέναλτι που σφύριξε υπέρ τους στο τέλος, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το τέλος. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι και οι φιλοξενούμενοι, καθώς ο Γκίντερ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα