Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ντόρτμουντ 1-1

Gazzetta team
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ντόρτμουντ 1-1

bet365

Η Ντόρτμουντ μπορεί να έμεινε στο 1-1 με την Άιντραχτ, όμως αύξησε τη διαφορά στην κορυφή. Διπλό η Βόλφσμπουργκ, βαθμό στο τέλος η Νυρεμβέργη.

Η Ντόρτμουντ μπορεί να μην κέρδισε στην Φρανκφούρτη, όμως ακόμη και με το 1-1 πανηγυρίζει, καθώς αύξησε τη διαφορά της στην κορυφή στο +7 μετά την ήττα της Μπάγερν στο Λεβερκούζεν. Οι Βεστφαλοί δέχθηκαν πίεση στα πρώτα λεπτά και χρειάστηκαν για ακόμη μία φορά τον εκπληκτικό Μπούρκι με τις αποκρούσεις τους, όμως στη συνέχεια ανέβασαν ταχύτητα και έφτασαν στο γκολ.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Στο 22’ ο Γκερέιρο έκανε υπέροχη προσπάθεια και ο Ρόις το 0-1! Ο αρχηγός της Ντόρτμουντ έχασε άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες στη συνέχεια για το 0-2, αρχικά στο 24’, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ, και αργότερα στο 26΄, όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ξανά μετά το 30’ και στο 36’ έφτασαν στην ισοφάριση με τον Γιόβιτς ύστερα από φάση διαρκείας. Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν ήταν το ίδιο καλός, οι φάσεις λιγότερες και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Άιντραχτ (Άντολφ Χούτερ): Τραπ, Εντικά, Χίντερεγκερ, Χασέμπε, Ντα Κόστα, Κόστιτς, Φερνάντες, Ρόντε, Ρέμπιτς, Γιόβιτς (55’ Γκατσίνοβιτς), Αλέρ

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Χακίμι, Ντιαλό, Βάιγκλ, Πίσεκ, Βίτσελ, Ντιλέινι, Σάντσο (65’ Πούλισιτς), Ρόις, Γκερέιρο (77’ Μπρουν Λάρσεν), Αλκάθερ (86’ Γκέτσε)

Βαθμός για Φορτούνα, Νυρεμβέργη, διπλό η Βόλφσμπουργκ
Η Φορτούνα επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και πήρε βαθμό στην έδρα της Χόφενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 15’ με ένα... soft πέναλτι του Κράμαριτς. Δεν κατάφεραν, όμως, να τελειώσουν το ματς, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με κεφαλιά του Χένινγκς στο 46’. Το ματς ήταν ανοιχτό μέχρι το τέλος, όμως δεν είχε πολλές φάσεις.

Η Νυρεμβέργη βρέθηκε για ακόμη μία φορά με την πλάτη στον τοίχο, όταν ο Έγκεσταϊν έκανε το 0-1 για την Βέρντερ στο 64’, αλλά στο 86’ ο Ίσακ έκανε το τελικό 1-1, δίνοντας στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό. Τέλος, σε πολύ κακό ματς η Βόλφσμπουργκ έφυγε με νίκη με 1-0 από το Βερολίνο επί της Χέρτα χάρη στο γκολ του Βέργκχορστ στο 65’ και παραμένει σε τροχιά Ευρώπης.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα