Μπάγερν – Στουτγκάρδη 4-1

Γιώργος Καραμάνος
Μπάγερν – Στουτγκάρδη 4-1

bet365

Ο Ελληνας επιθετικός ισοφάρισε με γκολάρα, αλλά οι Βαυαροί έφτασαν τελικά στο 4-1 και διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους στις επτά αγωνιστικές, για να παραμείνουν στο -6 από την κορυφή.

Εχει βάλει τρομερό curler. Ο Τάσος Δώνης έστειλε τη φαλτσαριστή βολίδα του στο παράθυρο και ο Νόιερ δεν μπορούσε με τίποτα να σταματήσει τον Ελληνα επιθετικό από το να σκοράρει για δεύτερη φορά στην καριέρα του (έχει και μία ασίστ) κόντρα στην Μπάγερν. Με αυτό το τέρμα (26') η Στουτγκάρδη είχε ισοφαρίσει προσωρινά στην «Αλιάντς Αρένα», αλλά στο φινάλε το κοντέρ αναπόφευκτα σταμάτησε στο 4-1.

Το σουτ του Τιάγκο στη γωνία (5') είχε βάλει μπροστά τους γηπεδούχους, με το αυτογκόλ του Γκέντνερ (55') να τους ξεμπλοκάρει καθυστερημένα. Με κεφαλιά ο Γκορέτσκα (71') ουσιαστικά το καθάρισε, ενώ ο Λεβαντόφσκι που είχε χάσει πέναλτι νωρίτερα, πέρασε και τον τερματοφύλακα (84'), για να ολοκληρώσει το καρέ και να επαναφέρει την ομάδα του στο -6 από την κορυφή.

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Χούμελς, Ζίλε, Αλάμπα, Κίμιχ, Χάβι Μαρτίνεθ (46' Γκνάμπρι), Τιάγκο, Κομάν (86' Ντέιβις), Γκορέτσκα, Μίλερ (75' Χάμες Ροδρίγκες), Λεβαντόφσκι

Στουτγκάρδη (Μάρκους Βάιντσιρλ): Τσίλερ, Μπεκ, Ινσούα, Κεμπφ, Καμπάκ, Γκέντνερ, Ισβαϊν (90' Σόσα), Τσούμπερ (87' Ντιντάβι), Ασκασίμπαρ, Δώνης (74' Τόμι), Γκονσάλες.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα