Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν 0-3

Gazzetta team
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν 0-3

bet365

Η Μπάγερν έκανε μεγάλη εμφάνιση στην Φρανκφούρτη και έφυγε με νίκη 3-0 για να κλείσει τον πρώτο γύρο στο -6 από την Ντόρτμουντ.

Στο τελευταίο ματς του 2018 η Μπάγερν απέδειξε ότι η κρίση αποτελεί για τα καλά παρελθόν. Οι Βαυαροί έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στην Φρανκφούρτη και κέρδισαν δίκαια με 3-0 την Άιντραχτ για να κλείσουν τον πρώτο γύρο στο -6 από την Ντόρτμουντ και να ελπίζουν στη μεγάλη αντεπίθεση στο 2019.

Στην επιστροφή του Κόβατς στον αντίπαλο πάγκο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έχασαν τις πρώτες ευκαιρίες, όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πρώτοι το γκολ με τον Ριμπερί στο 35’. Ο Μίλερ είχε δοκάρι στο 44’, όμως οι Βαυαροί ήταν καλύτεροι μέχρι το τέλος και η αλήθεια είναι ότι παρά το σκορ ήταν στο 0-1 δεν ανησύχησαν και πολύ στην επανάληψη.

Οι παίκτες του Κόβατς έχασαν ευκαιρίες, όμως δεν το πλήρωσαν, με τον Ριμπερί να σκοράρει και πάλι στο 79’ και να τελειώνει τα πάντα για το 0-2. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ραφίνια, που στο 89’ πήγε να βγάλει σέντρα και πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ για το τελικό 0-3.

Άιντραχτ (Άντολφ Χίτερ): Τραπ, Βίλεμς, Ντα Κόστα, Σαλσέδο, Ντικά, Φαλέτ, Φερνάντες (70’ Μίλερ), Γκατσίνοβιτς (43’ Ντε Γκουζμάν), Κόστιτς, Γιόβιτς, Αλέρ

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Ζίλε, Αλάμπα, Κίμιχ, Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο, Ριμπερί (90’ Κομάν), Μίλερ (90’ Σαμπάνι), Λεβαντόφσκι (90+1’ Βάγκνερ)

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα