Μπάγερν - Φορτούνα Ντίσελντορφ 3-3

Μπάγερν - Φορτούνα Ντίσελντορφ 3-3

Gazzetta team
Μπάγερν - Φορτούνα Ντίσελντορφ 3-3

bet365

Η Μπάγερν δέχθηκε τρία γκολ στο Μόναχο από την Φορτούνα (!) και είδε το 3-1 να γίνεται 3-3 στις καθυστερήσεις!

Η Μπάγερν δεν λέει με τίποτα να σηκώσει κεφάλι. Η ομάδα του Κόβατς υποδέχθηκε την Φορτούνα με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει ψυχολογία, αλλά στο τέλος υπέστη ακόμη ένα κάζο. Οι Βαυαροί προηγήθηκαν με 2-0 και 3-1, όμως αυτοκτόνησαν και δέχθηκαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις για το τελικό 3-3, με τον Λουμπεκάκιο να γίνεται ο πρώτος παίκτης που κάνει χατ τρικ στο Μόναχο μετά τον Απρίλιο του 2001 και τον Έμπε Σαντ!

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς στο 17’ ο Ζίλε έκανε με ωραίο τελείωμα το 1-0, ενώ 3’ αργότερα ο Μίλερ με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-0. Τα πάντα έδειχναν εντάξει για τους Βαυαρούς, που είχαν τον έλεγχο, έφτασαν κοντά και στο 3-0 με τον Λεβαντόφσκι στο 34’, αλλά στο 44’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Λουκεμπάκιο σε 2-1.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή και να φτάνουν στο 3-1 με τον Μίλερ στο 58’. Έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να τελειώσουν τα πάντα, κάτι που βασικά είχαν ήδη πιστέψει και τιμωρήθηκαν για αυτό. Πολύ κακή η αμυντική λειτουργία και κάθε φορά που ο Λουκεμπάκιο έβγαινε στην κόντρα τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Στο 77’ μείωσε σε 3-2 και στο 3’ των καθυστερήσεων έκανε το 3-3, τη στιγμή που ο Λεβαντόφσκι είχε χάσει νέα μεγάλη ευκαιρία για το 4-2 στο 89’!

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Αλάμπα, Ζίλε, Μπόατενγκ, Κίμιχ, Χάβι Μαρτίνεθ, Σάντσες (80’ Ραφίνια), Γκορέτσκα, Ριμπερί (71’ Ρόμπεν), Μίλερ (92’ Χούμελς), Λεβαντόφσκι

Φορτούνα (Φράιντχελμ Φούνκελ): Ρένζινγκ, Τσίμερμαν, Μπόρμουτ, Καμίνσκι, Γκίσελμαν, Μπότζεκ (85’ Χένινγκς), Φινκ (76’ Κάραμαν), Στέγκερ, Ουσάμι (70’ Ραμάν), Τσίμερ, Λουμπεκάκιο

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα