Μάιντς – Ντόρτμουντ 1-2

Gazzetta team
Μάιντς – Ντόρτμουντ 1-2

bet365

Μόλις τον αγόρασε, τον έριξε στο 64' και στο 66' ο Πάκο Αλκάθερ το έβαλε ξανά, οδηγώντας τους Βεστφαλούς στο 1-2 επί της Μάιντς και στο +9 από την Μπάγερν που έκανε απίστευτη γκέλα. Ηττα για Λειψία, διπλό και 2η η Αϊντραχτ.

Λίγες ώρες είχαν περάσει από την είδηση ότι η Ντόρτμουντ αποφάσισε να αγοράσει τελικά τον δανεικό από την Μπαρτσελόνα, Πάκο Αλκάθερ. Κι εκείνος φρόντισε να επιβεβαιώσει ότι η νέα ομάδα του εκανε την καλύτερη επένδυση μαζί του. Στο 64' πέρασε αλλαγή στο Μάιντς και δύο λεπτά αργότερα σκόραρε εξ επαφής για 9η φορά στην Μπουντεσλίγκα, έχοντας βάλει όλα του τα γκολ σε εννέα ακριβώς προσπάθειες εντός εστίας. Η Μάιντς θα ισοφάριζε προσωρινά με τον Κουάισον (70'), αλλά ο Πίστσεκ (76') με φοβερό βολέ στο παράθυρο θα χάριζε στους φιλοξενούμενος το 1-2. Η Ντόρτμουντ που παραμένει αήττητη σε 12 αγωνιστικές (9 νίκες), δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την τρελή εντός γκέλα της Μπάγερν και ανέβασε τη μεταξύ τους διαφορά στο +9.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Μάιντς (Σάντρο Σβαρτς): Τσέντνερ, Μπροζίνσκι, Μπελ, Χακ (77' Μπέτιους), Μαρτίν, Νιακατέ, Λάτσα, Γκμπαμίν, Μαλόνγκ, Κουάισον (72' Ονισίβο), Ματετά

Ντόρτμουντ (Λουσιάν Φαβρ): Μπούρκι, Ακανζί, Ζακαντού, Πίστσεκ, Χακίμι, Βίτσελ, Ντιλέινι, Γκέτσε (64' Αλκάθερ), Σάντρο, Ρόις, Λάρσεν (78' Πούλισιτς).

Η Βόλφσμπουργκ τελείωσε το σερί της Λειψίας
Το αήττητο σερί της Λειψίας σταμάτησε στα 10 ματς, καθώς η ομάδα του Ράνγκνικ ηττήθηκε με 1-0 από την Βόλφσμπουργκ. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, αμφότερες οι ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, όμως στο τέλος εκείνοι που χαμογέλασαν ήταν οι Λύκοι. Οι ομάδες είχαν από 3 καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ο Μεχμέντι είδε την μπάλα να σταματάει στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού στο 47’ για τους γηπεδούχους, ενώ 1΄αργότερα είχαν δοκάρι και οι φιλοξενούμενοι με τον Ντέμε! Τελικά, τα πάντα κρίθηκαν με το γκολ του Ρουσιγιόν στο 50’.

Ακάθεκτη η Άιντραχτ!
Η Άινταχτ δεν καταλαβαίνει τίποτα! Οι Αετοί έφυγαν με νίκη 3-1 από το Άουγκσμπουργκ και συνεχίζουν να βρίσκονται στην τετράδα, κάνοντας όνειρα Champions League. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 1’ με τον Ντε Γκουζμάν και στάθηκαν τυχερή στο 6’, όταν ο Γκρέγκοριτς είδε την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι για τους γηπεδούχους. Τα πάντα κρίθηκαν στην επανάληψη, με τον Αλέρ να κάνει το 0-2 στο 47’ και τον Ρέμπιτς το 0-3 στο 68’, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-3 με τον Κόρδοβα στο 90’.

Στο τέλος η Χέρτα
Ματσάρα στο Βερολίνο, όπου Χέρτα και Χόφενχαϊμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 87’. Το ξεκίνημα ήταν απίστευτο για τους φιλοξενούμενους, που άνοιξαν το σκορ με τον Ντεμιρμπάι στο 1’, πριν ο Κράμαριτς κάνει το 0-2 στο 10’! Ο Ιμπίσεβιτς μείωσε στο 12’ σε 1-2, αλλά με τον ξεκίνημα της επανάληψης ο Μπίτσακτσιτς έκανε το 1-3 στο 55’. Οι παίκτες του Νταρντάι, όμως, δεν τα παράτησαν και στο 71’ ο Λέκι μείωσε σε 2-3, πριν ο Λασάρο κάνει το τελικό 3-3 στο 87’!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα