Ντόρτμουντ - Χέρτα 2-2

Gazzetta team
Ντόρτμουντ - Χέρτα 2-2

bet365

Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε δύο φορές, όμως η Χέρτα απάντησε ισάριθμες με τον Καλού (2-2) και μείωσε τη διαφορά της Μπορούσια από την Μπάγερν στους δύο βαθμούς.

Μερικές μέρες μετά την εκκωφαντική τεσσάρα στην Ατλέτικο, η ομάδα του Λούσιεν Φαβρ δεν κατάφερε να κρατήσει το εντός συνόρων σερί της και είδε την Μπάγερν [νίκησε στην Μάιντς] να μειώνει τη διαφορά στους δύο βαθμούς. Αφού πρώτα είδε ένα τρομερό γκολ του με τακουνάκι να ακυρώνεται μέσω VAR, ο Σάντσο πλάσαρε στην κενή εστία μετά την ασίστ του Γκέτσε στο 27', όμως η Χέρτα ισοφάρισε λίγο πριν το ημίχρονο όταν ύστερα από λάθος των γηπεδούχων ο Μίτελστεντ βρήκε τον Καλού και εκείνος πρόλαβε τον Μπίρκι για το 1-1. Στο δεύτερο μέρος η Ντόρτμουντ πήρε ξανά προβάδισμα, καθώς στο 61' μετά την πάσα του Χακίμι η μπάλα πέρασε από τον Ρόις και ο Σάντσο σκόραρε ξανά σε κενή εστία, όμως δυστυχώς για τους fans της Μπορούσια το 2-1 δεν έμεινε μέχρι το τέλος. Στις καθυστερήσεις ο Ζαγκαντού έκανε πέναλτι στον Ζέλκε και ο Καλού από τη βούλα νίκησε ξανά τον Μπίρκι γράφοντας το 2-2.

Ντόρτμουντ (Λούσιεν Φαβρ): Μπίρκι, Πίστσεκ (92' Τοπράκ), Γκερέιρο (80' Λάρσεν), Ντιαλό, Χακίμι, Ζαγκαντού, Βίτσελ, Γκέτσε, Νταούντ, Σάντσο (72' Πούλισιτς), Ρόις.

Χέρτα Βερολίνου (Παλ Ντάρνταϊ): Γιάρσταϊν, Ρέκικ, Σταρκ, Μίτελστεντ, Καλού, Σκέλμπρεντ (46' Νταρίντα), Λούστενμπεργκερ, Λαζάρο, Ντούντα (72' Ντίλροσουν), Μάιερ, Ιμπίσεβιτς (57' Ζέλκε).

Επιτέλους νίκη οι Λύκοι
Εξι σερί αγώνες χωρίς τρίποντο μετρούσε η Βόλφσμπουργκ, αλλά ήρθε τελικά η ώρα να αντιμετωπίσει τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, άρα να επιστρέψει και στις επιτυχίες. Οι νεοφώτιστοι, άλλωστε, είναι μάλλον η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας και σίγουρη αυτή με τη χειρότερη άμυνα, με αποτέλεσμα το 0-3 να μοιάζει φυσιολογικό. Το ματς είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές φάσεις αλλά δεν είχαν ουσία και το πλήρωσαν στο 41', όταν ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι για χέρι και ο Βέγκχορστ ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ (0-1). Στο δεύτερο ημίχρονο η Ντίσελντορφ έψαξε την ισοφάριση και πίεσε όσο μπορούσε, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι αξιόλογο και στο τέλος κατέρρευσε. Ο Μπρεκάλο με σουτ στο 73' έγραψε το 0-2, ο Γκίντσεκ στο 80' έκανε το 0-3 και η Βόλφσμπουργκ επέστρεψε στις νίκες, βελτιώνοντας τη θέση της στην κατάταξη.

Επέστρεψε στις νίκες η Άουγκσμπουργκ
Η Άουγκσμπουργκ επιβλήθηκε με 2-1 στο Αννόβερο και επέστρεψε στις νίκες. Οι Βαυαροί μπήκαν με εντυπωσιακό τρόπο στο ματς και μετά την ευκαιρία του Κου στο 6’ πήραν το προβάδισμα με τον Κεντίρα στο 8’ για το 0-1. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα στη συνέχεια, είχαν δοκάρι στο 20’ με τον Σβέγκλερ, όμως οι ομάδες αναλώθηκαν κυρίως σε μονομαχίες στη μεσαία γραμμή, με το 0-1 να μένει μέχρι το ημίχρονο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, αλλά στο 63’ βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 με πέναλτι του Φινμπόγκασον. Ο Μπεμπού μείωσε στο 72’ και έδωσε ξανά ενδιαφέρον στο παιχνίδι, με το Αννόβερο να πιέζει, να χάνει δύο ευκαιρίες στο τέλος, αλλά τίποτα να μην αλλάζει.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα