Χέρτα - Μπάγερν 2-0

Gazzetta team
Χέρτα - Μπάγερν 2-0

bet365

Η πρώτη ήττα στη σεζόν για την Μπάγερν ήρθε στο Βερολίνο, όπου η εκπληκτική Χέρτα την κέρδισε με 2-0.

Η Μπάγερν γνώρισε την πρώτη ήττα με τον Νίκο Κόβατς στον πάγκο στο γήπεδο που ο Κροάτης είχε κερδίσει τη νυν ομάδα του με την Άιντραχτ στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς η εκπληκτική Χέρτα κέρδισε τους Βαυαρούς με 2-0 στο Βερολίνο και τους έπιασε στην κορυφή! Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με μεγάλο θάρρος στο ξεκίνημα και επιβραβεύθηκαν για αυτό. Ναι μεν οι φιλοξενούμενοι έχασαν τις πρώτες ευκαιρίες, αλλά στο 23’ ο Μπόατενγκ έκανε ανόητο πέναλτι στον Καλού και ο Ιμπίσεβιτς άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα.

Ο Ριμπερί θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στην επόμενη φάση, αλλά αυτό το βράδυ δεν ήταν της Μπάγερν. Οι Βαυαροί τα έκαναν όλα σωστά μέχρι την τελική προσπάθεια και στο 44’ ήρθε η καταστροφή, όταν ο Ντούντα ολοκλήρωσε την υπέροχη προσπάθεια των Καλού και Λασάρο για να πετύχει το 5ο του γκολ στη σεζόν και να κάνει το 2-0! Οι Βαυαροί ανέβασαν ταχύτητα στην επανάληψη, πίεσαν, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες (52’ Αλάμπα, 56’ Χάμες, 68’ Γκαμπρί και Λεβαντόφσκι, 80’ Λεβαντόφσκι, 82’ Γκναμπρί), αλλά δεν μπορούσαν με τίποτα να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα για να μείνει το 2-0 μέχρι το τέλος.

Χέρτα (Παλ Νταρντάι): Κραφτ, Λασάρο, Σταρκ, Ρέκικ, Μίτελστεντ, Μάιερ, Σκιέλμπρεντ, Ντούντα, Ντιλρόσουν (90+2’ Γιαστρζέμπσκι), Καλού (71’ Λέκι), Ιμπίσεβιτς (53’ Ζέλκε)

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Ζίλε, Αλάμπα, Τιάγκο, Σάντσες (63’ Γκναμπρί), Χάμες (72’ Βάγκνερ), Ρόμπεν (52’ Μίλερ), Ριμπερί, Λεβαντόφσκι

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα