Ντόρτμουντ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-1

Gazzetta team
Ντόρτμουντ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-1

bet365

Η Ντόρτμουντ έπαιξε όσο χρειάστηκε και επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας δίκαια με 3-1 την Άιντραχτ.

Η Ντόρτμουντ συνέχισε την εκπληκτική παράδοση που έχει τα τελευταία χρόνια με την Άιντραχτ, έφτασε δίκαια στη νίκη με 3-1 χωρίς να εντυπωσιάσει και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία στο Αννόβερο (0-0). Το τέμπο δεν ήταν καλό στο πρώτο μέρος και οι ευκαιρίες ελάχιστες. Σε μία από αυτές οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν στο 36’ ο Ντιαλό με διπλή προσπάθεια από κοντά έκανε το 1-0 για το πρώτο του γκολ με την Ντόρτμουντ.

Οι γηπεδούχοι πήγαιναν στον... αυτόματο, δεν έδειξαν διάθεση να ανεβάσουν ταχύτητα και να τελειώσουν το παιχνίδι και στο 69’ το πλήρωσαν, με τον Αλέρ να κάνει το 1-1 ύστερα από αλλεπάλληλα λάθη στην άμυνα των Βεστφαλών. Χρειάστηκε να περάσουν μόλις 3’ για να πάρουν οι γηπεδούχοι ξανά το προβάδισμα, με τον Βολφ να κάνει το 2-1 ύστερα από υπέροχη ενέργεια και ασίστ του Σάντσο απέναντι στην πρώην ομάδα του! Το κερασάκι στην τούρτα για την Μπορούσια έβαλε ο Αλκάθερ, που στο ντεμπούτο του βρήκε δίχτυα για το τελικό 3-1 στο 88’.

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Σμέλτσερ, Ντιαλό, Ακάντζι, Πίσεκ, Ντιλέινι (69’ Βίτσελ), Νταούντ, Μπρουν Λάρσεν (58’ Σάντσο), Ρόις, Βολφ, Φίλιπ (67’ Αλκάθερ)

Άιντραχτ (Άντολφ Χούτερ): Τραπ, Φαλέτ, Άμπραχαμ, Ντα Κόστα, Εντικά, Φερνάντες (63’ Ντε Γκουζμάν), Τορό (84’ Μίλερ), Κόστιτς, Φαμπιάν (63’ Γιόβιτς), Γκατσίνοβιτς, Αλέρ

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα