Μπάγερν – Αϊντραχτ 1-3

Μπάγερν – Αϊντραχτ 1-3

bet365

Απίστευτη κατάκτηση Κυπέλλου από την Αϊντραχτ του Νίκο Κόβατς, που διέλυσε 1-3 την Μπάγερν πριν γίνει προπονητής της. Πρώτος τίτλος από το 1988 και το νικητήριο του Ντέταρι.

Κανείς δεν περίμενε ότι ο Γιουπ Χάινκες θα αποχωρούσε οριστικά με σκυμμένο κεφάλι. Κανείς δεν περίμενε ότι ο επόμενος προπονητής της Μπάγερν θα ήταν εκείνος που θα της στερούσε το νταμπλ. Η ίντριγκα που διαδραματιζόταν στο «Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου» ήταν από μόνη της όλα τα λεφτά. Και ήρθε κι έδεσε το αποτέλεσμα. Η Αϊντραχτ έκανε το απίθανο, καθαρίζοντας με 1-3 τους πρωταθλητές και σήκωσε την πρώτη κούπα της από το 1988 και το Κύπελλο που είχε πάρει με γκολ του Λάγιος Ντέταρι.

Η φάση που έκρινε το αποτέλεσμα, ήταν και η τελευταία της αναμέτρησης. Η Μπάγερν ζήτησε πέναλτι, ο διαιτητής πήγε στο VAR και αποφάσισε ότι δεν υπήρχε παράβαση σε μία τρομερά δύσκολη φάση. Εδειξε κόρνερ και η εξέλιξή του ήταν να βγει μόνος του ο Γκατσίνοβιτς, να τρέξει όλο το γήπεδο και να σκοράρει σε κενό τέρμα, μιας και ο Ούλραϊχ βρισκόταν στην αντίπαλη εστία, στην ύστατη προσπάθεια ισοφάρισης.

Γενικότερα όμως η ομάδα της Φρανκφούρτης έπαιξε εξαιρετικά. Οι ηττημένοι είχαν δύο δοκάρια, αλλά όχι τόσες καθαρές φάσεις για γκολ. Στο 11' βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ, όταν ο Ρέμπιτς βγήκε στην πλάτη της άμυνας, πήρε ένα κοντρόλ και πλάσαρε χαμηλά από το ημικύκλιο έκανε το 0-1. Η ισοφάρισε άργησε να έρθει και συνέβη με το πλασέ του Λεβαντόφσκι (53'). Η Μπάγερν όμως δεν έβγαλε αντίδραση και δεν κυριάρχησε όπως αναμενόταν.

Στο 80' έγινε χαμός και στις δύο εστίες. Πρώτα είχε οριζόντιο δοκάρι η Μπάγερν και στην κόντρα η σουτάρα του Ρέμπιτς έξυσε το αριστερό δοκάρι. Ωστόσο, ο Κροάτης επιθετικός που έκανε φοβερή εμφάνιση, έφυγε σφαίρα δύο λεπτά αργότερα και πέρασε την μπάλα πάνω από τον Ούλραϊχ για το 1-2. Το τρίτο γκολ περιγράψαμε στην αρχή πώς μπήκε και έτσι η Αϊντραχτ κατέκτησε το 5ο Κύπελλο της, με τον Νίκο Κόβατς να την αποχαιρετά και να πηγαίνει για την επόμενη δουλειά του στον πάγκο των πρωταθλητών.

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Ζίλε, Χούμελς, Κίμιχ, ΑλάμπαΧάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο (65' Τολισό), Χάμες Ροδρίγκες, Μίλερ (70' Κομάν), Ριμπερί (87' Βάγκνερ), Λεβαντόφσκι

Αϊντραχτ (Νίκο Κόβατς): Χραντέτσκι, Χασέμπε, Σαλσέδο, Αμπρααμ, Ντα Κόστα, Μασκαρέλ, Βίλεμς, Μπόατενγκ, Ντε Γκουζμάν (74' Ρους), Βολφ (60' Γκατσίνοβιτς), Ρέμπιτς (89' Αλέ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα