Στα αστέρια Χόφενχαϊμ, Ντόρτμουντ (vid)

Gazzetta team
Στα αστέρια Χόφενχαϊμ, Ντόρτμουντ (vid)

bet365

Η Χόφενχαϊμ κέρδισε με 3-1 την Ντόρτμουντ και μαζί θα δώσουν το παρών στους ομίλους του Champions League, αφήνοντας εκτός την Λεβερκούζεν. Στην Ευρώπη ξανά η Λειψία.

Η Χόφενχαϊμ ολοκλήρωσε τη μεγάλη της αντεπίθεση και θα δώσει για πρώτη φορά το παρών στο Champions League στην ιστορία της! Η ομάδα του Νάγκελζμαν κέρδισε με 3-1 την Ντόρτμουντ, η οποία είχε την τύχει να τερματίσει στην τετράδα χάρη στην καλύτερη διαφορά τερμάτων από την Λεβερκούζεν, που έμεινε στην πέμπτη θέση.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κράμαριτς στο 26’ έπειτα από λάθος του Μπούρκι, με τους Βεστφαλούς να ισοφαρίζουν στο 58’ με τον Ρόις από κοντά. Η Χόφενχαϊμ ήταν καλύτερη καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε στη μεγάλη νίκη χάρη στα γκολ των Σαλάι (63’) και Καντεράμπεκ (73’). Την ίδια στιγμή η Λεβερκούζεν έψαχνε νίκη με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σκορ απέναντι στο Αννόβερο.

Οι ασπιρίνες μπήκαν δυνατά, μόλις στο 3’ ο Αλάριο έκανε το 1-0, αλλά στο 6’ ο Γουέντελ αστόχησε σε πέναλτι. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Χέρλιχ δεν τα παράτησαν και στο 18’ ο Αλάριο έκανε το 2-0, πριν ο Μπραντ κάνει το 3-0 στο 55’ για να δώσει ελπίδα. Οι επιθέσεις έρχονταν κατά κύματα, αλλά δεν υπήρχε το καθαρό μυαλό. Το αποτέλεσμα ήταν στο τέλος το Αννόβερο να μειώσει στο τελικό 3-2 με τους Φίλκρουγκ (91’) και Χάρνικ (94’).

Η Λειψία πέτυχε μεγάλη νίκη με 6-2 στο Βερολίνο και θα δώσει το παρών στην Ευρώπη και την επόμενη σεζόν, ενώ η Άιντραχτ ηττήθηκε με 1-0 από την Σάλκε και μόνο αν κατακτήσει το Κύπελλο θα προκριθεί στο Europa League, καθώς είδε την Στουτγκάρδη να την ξεπερνάει στη βαθμολογία. Τέλος, σε αδιάφορα βαθμολογικά παιχνίδια η Φράιμπουργκ κέρδισε με 2-0 την Άουγκσμπουργκ, ενώ η Βέρντερ κέρδισε με 2-1 την Μάιντς.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα