Ντόρτμουντ - Μάιντς 1-2

Gazzetta team
Ντόρτμουντ - Μάιντς 1-2

bet365

Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν δεν κέρδισαν, χάνοντας ευκαιρία να εξασφαλίσουν το Champions League. Οριστικά δεύτερη η Σάλκε, τελευταία αγωνιστική η θέση των μπαράζ ανάμεσα σε Αμβούργο, Βόλφσμπουργκ.

Η μάχη για την έξοδο στο Champions League συνεχίζεται. Μετά την Μπάγερν η Σάλκε εξασφάλισε την παρουσία της στους ομίλους της διοργάνωσης, κερδίζοντας δίκαια με 2-1 την Άουγκσμπουργκ. Απρόσμενος πρωταγωνιστής για τους βασιλικούς μπλε ήταν ο Κέρερ, που πέτυχε και τα δύο γκολ. Η ομάδα του Τεντέσκο, λοιπόν, εξασφάλισε τη δεύτερη θέση.

Εκείνη που θα μπορούσε να τελειώσει με την υπόθεση τετράδα ήταν η Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί, όμως, απογοήτευσαν, ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας από την Μάιντς, που σώθηκε, και θα δώσουν «τελικό» για το Champions League την τελευταία αγωνιστική με την Χόφενχαϊμ. Η ομάδα του Νάγκελζμαν ηττήθηκε με 2-0 στην Στουτγκάρδη, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει και θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για την ευρωπαϊκή έξοδο.

Η Λεβερκούζεν ήταν η μεγάλη χαμένη της υπόθεσης, καθώς έμεινε στο 0-0 με τη Βέρντερ, όμως θα έχει ακόμη μία ευκαιρία την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας απέναντι στο αδιάφορο Αννόβερο, που κέρδισε με 3-1 την Χέρτα. Οι ασπιρίνες με νίκη θα τα καταφέρουν, όμως κάθε άλλο αποτέλεσμα ίσως τους αφήσει εκτός. Στη μάχη για το Champions League ξαναμπήκε η Λειψία, που σκόρπισε με 4-1 την Βόλφσμπουργκ, επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις. Οι Ταύροι θα αντιμετωπίσουν την Χέρτα στο Βερολίνο στο φινάλε, αλλά θέλουν συνδυασμό αποτελεσμάτων για την τετράδα. Έκαναν, πάντως, αποφασιστικό βήμα για το Europa League.

Μικρές ελπίδες για ευρωπαϊκή παρουσία διατήρησε και η Γκλάτνμπαχ, που κέρδισε με 3-1 την Φράιμπουργκ, ενώ στη μάχη της ουράς τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Η Φράιμπουργκ θέλει ένα βαθμό για να σωθεί, αλλά αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και με ήττα αν δεν κερδίσει η Βόλφσμπουργκ. Οι Λύκοι γνώρισαν βαριά ήττα, όμως παραμένουν στο +2 από το Αμβούργο, που ηττήθηκε με 3-0 από την Άιντραχτ. Οι Αετοί παραμένουν στην 7η θέση, ενώ έχουν και τον τελικό Κυπέλλου με την Μπάγερν.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα