Λειψία - Μπάγερν 2-1

Gazzetta team
Λειψία - Μπάγερν 2-1

bet365

Η Λειψία κέρδισε με την 2-1 την Μπάγερν, που θα πρέπει να περιμένει λίγο περισσότερο για τη στέψη, και παρέμεινε στο κόλπο της τετράδας.

Η Λειψία είχε μεγαλύτερο κίνητρο, ο Βέρνερ βρήκε ξανά δίχτυα ύστερα 543’ στην Bundesliga και οι Ταύροι χάρισαν στον Ραλφ Χάζενχουτλ την πρώτη του νίκη επί της Μπάγερν στην έκτη προσπάθεια στην καριέρα του. Ο τελευταίος αιφνιδίασε με τις επιλογές του στην ενδεκάδα, βάζοντας επιθετικογενείς παίκτες στα άκρα και αυτό του γύρισε γρήγορα μπούμερανγκ.

Σκόραρε ο Μήτρογλου οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα Μαρσέιγ - Λυών; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μόλις στο 12’ ο Χάμες έβγαλε υπέροχη σέντρα και ο Βάγκνερ δεν χρειάστηκε καν να πηδήξει για να πάρει την κεφαλιά, κάνοντας το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν στο προβάδισμά τους και κατέβασαν ρυθμό με αποτέλεσμα να το πληρώσουν. Ο Βέρνερ πέρασε στη θέση του τραυματία Ζάμπιτσερ μόλις στο 10’ και στο 14’ έχασε το τετ α τετ με τον Ούλραϊχ. Οι Ταύροι συνέχισαν να βγαίνουν επικίνδυνα στην επίθεση και βρήκαν το γκολ στο 37’ με τον Κεϊτά για το 1-1.

Οι Βαυαροί απογοήτευσαν, δεν κατάφεραν να ανεβάσουν ξανά ταχύτητα ούτε ακόμη και μετά τις αλλαγές του Χάινκες στην επανάληψη και η ανατροπή για τους γηπεδούχους ολοκληρώθηκε στο 56’, όταν ο Κεϊτά έδωσε στην ασίστ στον Βέρνερ, που εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητά του για να πλασάρει εύστοχα για το τελικό 2-1.

Λειψία (Ραλφ Χάζενχουτλ): Γκουλάτσι, Λάιμερ, Ουπαμεκάνο, Ιλζάνκερ, Κονατέ, Μπρούμα, Ντέμε, Καμπλ, Κεϊτά (69’ Φόρσμπεργκ), Ζάμπιτσερ (10’ Βέρνερ – 83’ Ογκουστέν), Πόουλσεν

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Κίμιχ (79’ Ραφίνια), Ζίλε, Χούμελς, Αλάμπα, Ρούντι, Βιδάλ, Ροδρίγκες (72’ Λεβαντόφσκι), Μίλερ, Μπερνάτ (61’ Ριμπερί), Βάγκνερ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα