Μπάγερν - Χέρτα 0-0

Gazzetta team
Μπάγερν - Χέρτα 0-0

bet365

Η... χαλαρή Μπάγερν κόλλησε στο 0-0 με την Χέρτα. Μεγάλες νίκες για Στουτγκάρδη, Γκλάντμπαχ, βαθμό στο Χόφενχαϊμ πήρε η Φράιμπουργκ.

Η Μπάγερν άφησε πίσω της την Ευρώπη, επέστρεψε στην Bundesliga, όπου έχει... καθαρίσει από νωρίς και είδε την Χέρτα να μένει για τρίτο σερί ματς αήττητη απέναντί της! Οι Βαυαροί είχαν την υπεροχή από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, όμως οι Βερολινέζοι κατάφεραν να τους κρατήσουν στο μηδέν.

Η κλασική ευκαιρία έλειψε για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος, παρά το γεγονός ότι δημιούργησαν 5-6 επικίνδυνες στιγμές μπροστά στην εστία του σταθερού Γιάρσταϊν. Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να πιέζουν και τον Λεβαντόφσκι να χάνει την καλύτερη ευκαιρία, αλλά τίποτα να μην αλλάζει μέχρι το τέλος. Στις καθυστερήσεις ο Γιάρσταϊν έβγαλε το φάουλ του Ρόμπεν, για να κρατήσει το 0-0, σκορ που η Μπάγερν είχε να φέρει στο πρωτάθλημα για 6 ολόκληρα χρόνια!

Μπαρτσελόνα-Χιρόνα Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)!

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Ραφίνια, Χούμελς, Ζίλε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο (75’ Βιδάλ), Ρόμπεν, Ριμπερί (68’ Κομάν), Μίλερ (71’ Βάγκνερ), Λεβαντόφσκι

Χέρτα (Παλ Νταρντάι): Γιάρσταϊν, Πέκαρικ, Σταρκ, Τορουναρίγκα, Πλάτενχαρντ, Λούστενμπεργκερ, Νταρίντα, Λέκι, Λασάρο, Καλού (80’ Ντούντα), Ζέλκε (71’ Έσβαϊν)

Με Κράμερ η Γκλάντμπαχ
Η Γκλάντμπαχ έσπασε τη γκίνια και με γκολάρα του Κράμερ, που έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των πουλαριών με 431’ χωρίς σκορ, πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 στο Αννόβερο και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για ευρωπαϊκή έξοδο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, έπαιξαν πολύ σωστά εκτός έδρας και έφτασαν στο γκολ στο 72’ με υπέροχη προσπάθεια του Κράμερ, τη στιγμή που είχαν δοκάρι στο 63’ με τον Χόφμαν.

Πετάει η Στουτ
Από το καλό στο καλύτερο πάει η Στουτγκάρδη με τον Ταϊφούν Κορκούτ στον πάγκο, αφού με το 1-0 επί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης έφτασε στους 10 βαθμούς στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές και είναι βασικά στη μέση της βαθμολογίας. Οι Σουηβοί στάθηκαν τυχεροί στο 8', όταν η μπάλα πήγε στο δοκάρι από την προσπάθεια του Κόστας, για να "χτυπήσουν" τελικά στο 13', όταν ο Τόμι πήρε το... ριμπάουντ μετά την προσπάθεια απομάκρυνσης του Ρους, κάνοντας το 1-0. Από εκείνο το σημείο και μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης η ομάδα της Φρανκφούρτης είχε την μπάλα και προσπαθούσε για την ισοφάριση αλλά η Στουτγκάρδη αμύνθηκε καλά και δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα, παίρνοντας ακόμη μία σημαντική νίκη.

Χ-ρυσός βαθμός για Φράιμπουργκ
Εντός έδρας τα πηγαίνει εξαιρετικά, όμως από τη στιγμή που η Φράιμπουργκ αρχίζει και παίρνει βαθμούς και εκτός μπορεί να νιώθει μεγαλύτερη άνεση. Η ομάδα του Στράιχ έδωσε την κατοχή στην Χόφενχαϊμ, πιέστηκε ανά διαστήματα, αλλά ακόμη και όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 57’ με φάουλ του φορμαρισμένου Κράμαριστς, δεν τα παράτησε. Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες, όμως η Φράιμπουργκ αποδείχθηκε κυνική, έφτασε στην ισοφάριση στο 66’ με πέναλτι του Πέτερσεν, που δεν μπορεί να σταματήσει να σκοράρει, και πήρε τον πολύτιμο βαθμό.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα