Ντόρτμουντ - Χόφενχαϊμ 2-1

Gazzetta team
Ντόρτμουντ - Χόφενχαϊμ 2-1

bet365

Η Χόφενχαϊμ προηγήθηκε αλλά η Μπορούσια έκανε την ανατροπή (2-1), ανέβηκε στην 3η θέση και έχει πλέον χρόνο στη διάθεση της για να επιστρέψει καλύτερη το 2018.

Το εκτός έδρας 2-0 επί της Μάιντς την περασμένη εβδομάδα έβαλε τέλος σε ένα σερί οκτώ αγώνων χωρίς νίκη για την Ντόρτμουντ και η συνέχεια δόθηκε τώρα με το 2-1 επί της Χόφενχαϊμ. Οι Βεστφαλοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ και άγχωσαν ξανά τους οπαδούς τους αλλά με το πέναλτι του Ομπαμεγιάνγκ και με λυτρωτή τον Πούλισιτς στο 89' ανέτρεψαν την κατάσταση και μπήκαν ξανά σε θέση Champions League, ελπίζοντας ότι στον δεύτερο γύρο της Bundesliga θα είναι πολύ καλύτεροι.

Η Μπορούσια πήρε από το ξεκίνημα τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο πρώτο 20λεπτο είχε τέσσερις ευκαιρίες για γκολ αλλά οι Γιαρμολένκο, Πούλισιτς και Ομπαμεγιάνγκ τις έχασαν. Ετσι, στο 21', η Χόφενχαϊμ βγήκε μπροστά και ο Καντεράμπεκ έδωσε έτοιμο γκολ στον Ουτ, ο οποίος πλάσαρε στην κενή εστία (0-1). Αυτή η εξέλιξη έκοψε την φόρα των γηπεδούχων, οι οποίοι τελικά αντέδρασαν στην επανάληψη. Η εκτέλεση πέναλτι του Ομπαμεγιάνγκ στο 63', για ανατροπή του Καγκάβα, έφερε το ματς στα ίσα (1-1) και στο 89' -αφού πρώτα οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές φάσεις- ο Πούλισιτς πήρε την κάθετη του Καγκάβα και απέφυγε και τον Μπάουμαν για να γράψει το 2-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα