Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν 0-1

Gazzetta team
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν 0-1

bet365

Η Μπάγερν κέρδισε με 1-0 την Άιντραχτ και σε συνδυασμό με την ισοπαλία 2-2 της Λειψίας με την Μάιντς άνοιξε την ψαλίδα στην κορυφή. Στο 0-0 το Αμβούργο με την Βόλφσμπουργκ.

Το παιχνίδι έκρυβε παγίδες για την Μπάγερν, αλλά ο Βιδάλ συνέχισε το επιθετικό του κρεσέντο και χάρισε τους Βαυαρούς τη δύσκολη νίκη με 1-0 επί της Άιντραχτ για να αφήσουν οι Βαυαροί πιο πίσω την Λειψία. Το ματς ήταν σκληρό από το ξεκίνημα και η ομάδα του Κόβατς δεν χαρίστηκε στους παίκτες του Χάινκες.

Παίξε νόμιμα… πρώτο τραπέζι vista (21+)

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν στα πρώτα 15’, όμως το γκολ ήρθε για την Μπάγερν στο 20’, όταν έπειτα από σέντρα του Κίμιχ στο δεύτερο δοκάρι ο Βιδάλ έκανε το 0-1 με κεφαλιά, σκοράροντας για τέταρτο σερί ματς στην Bundesliga. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, με τον Στάρκε να είναι σταθερός στην εστία της Μπάγερν και το 0-1 να μένει μέχρι το ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να ανεβάσουν ποτέ ρυθμό και απλά περίμεναν τους αντιπάλους τους. Αυτό το παιχνίδι υπομονής δούλεψε, καθώς από ένα σημείο και μετά οι Αετοί έδειχναν εκνευρισμένοι. Οι γηπεδούχοι είχαν κατοχή ακόμη και στο 70% σε μία πολύ ασυνήθιστη εικόνα, αλλά γκολ δεν μπορούσαν να βάλουν με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Άιντραχτ (Νίκο Κόβατς): Χραντέσκι, Σαλσέδο, Άμπρααμ, Φαλέτ, Βίλεμς (78’ Ταβάτα), Βολφ, Φερνάντες (71’ Γιόβιτς), Μπόατενγκ, Μπάρκοκ (82’ Στεντέρα), Ρέμπιτς, Αλέρ

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Στάρκε, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Ζίλε, Ραφίνια, Χάβι Μαρτίνεθ, Βιδάλ (55’ Τολισό), Χάμες, Κομάν (84’ Λεβαντόφσκι), Ριμπερί (67’ Αλάμπα), Μίλερ

Στο μηδέν το Αμβούργο
Το Αμβούργο είχε καταφέρει να πάρει ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Φράιμπουργκ και φαίνεται ότι έδειξε τον τρόπο στην Βόλφσμπουργκ, ώστε να φύγουν οι Λύκοι με το ίδιο σκορ από τον γερμανικό βορρά. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί, αλλά δεν κατάφεραν να ανοίξουν την άμυνα των φιλοξενούμενων, που από το πρώτο λεπτό έπαιζαν παθητικά και έδειξαν ότι ήθελαν το βαθμό. Βέβαια, και οι Δεινόσαυροι μόνο κάποια καλά διαστήματα είχαν, στα οποία πίεσαν και έχασαν ευκαιρίες, αλλά μέχρι εκεί, καθώς δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Γκέλα η Λειψία
Δύο φορές προηγήθηκε η Λειψία στο ματς με την Μάιντς, αλλά στο τέλος έμεινε στο 2-2 και κινδυνεύει να χάσει τη δεύτερη θέση από την Σάλκε. Οι Ταύροι παρατάχθηκαν με αλλαγές στην ενδεκάδα μετά το παιχνίδι τους για το Champions League και, παρότι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, πλήρωσαν τα κενά τους στην άμυνα. Ο Καμπλ έκανε το 1-0 στο 29’ με υπέροχο πλασέ, αλλά στο 39’ ύστερα από ασταθή απόκρουση του Γκουλάσι ο Κουάισον ισοφάρισε σε 1-1. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Βέρνερ ευστόχησε για πέναλτι για το 2-1, αλλά στο 86’ ήρθε το σοκ για τους γηπεδούχους, με τον Μπέργκρεεν να κάνει το τελικό 2-2.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα