Γκλάντμπαχ - Μπάγερν 2-1

Gazzetta team
Γκλάντμπαχ - Μπάγερν 2-1

bet365

Η πρώτη ήττα για τον Γιουπ Χάινκες ήρθε στην επιστροφή του στο Γκλάντμπαχ, με την Μπορούσια να κερδίζει με 2-1 την Μπάγερν.

Η έξοδος της Μπάγερν στο Γκλάντμπαχ δεν είναι ποτέ απλή. Και αυτό αποδείχθηκε και φέτος, με τον Γιουπ Χάινκες να γνωρίζει την πρώτη του ήττα φέτος στον πάγκο της Μπάγερν και το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα να παραμένει, καθώς οι Βαυαροί δεν έχουν ξεφύγει στην κορυφή. Τα πουλάρια από την άλλη έκαναν πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος και παραμένουν στην τετράδα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή από το ξεκίνημα, αλλά το πλάνο της Μπορούσια πήγε περίφημα. Η Μπάγερν κατάφερε να χάσει μόλις μία ευκαιρία με τον Ρούντι στο 29’ και στο 39’ ήρθε η καταστροφή. Ο διαιτητής είδε το χέρι στην προσπάθεια του Ζίλε εντός περιοχής («την ακούμπησα ελάχιστα με την άκρη των δαχτύλων μου. Τέτοια πέναλτι δεν πρέπει να δίνονται σε τέτοια παιχνίδια», είπε ο τελευταίος μετά το ματς) και ο Αζάρ από την άσπρη βούλα νίκησε τον Ούλραϊχ για το 1-0. Και στο 44’ ήρθε και το δεύτερο γκολ για την Γκλάντμπαχ με τον Γκίντερ για να της δώσει τεράστιο προβάδισμα, τη στιγμή που δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Λεβαντόφσκι είχε δοκάρι!

Χωρίς Ριμπερί, Ρόμπεν και Τιάγκο η Μπάγερν είχε τεράστιο θέμα δημιουργικά, αλλά στην επανάληψη ανέβασε ταχύτητα. Λεβαντόφσκι και Χούμελς έχασαν τις πρώτες ευκαιρίες, πριν ο Βιδάλ μειώσε σε 2-1 και το παιχνίδι πάρει ξανά φωτιά. Οι παίκτες του Χέκινγκ, όμως, δεν αγχώθηκαν, ήταν πειθαρχημένοι και επέτρεψαν την Μπάγερν να φτάσει κοντά στο γκολ μόνο σε μία φάση μέχρι το τέλος στις καθυστερήσεις, κρατώντας τη μεγάλη νίκη.

Γκλάντμπαχ (Ντίτερ Χέκινγκ): Ζόμερ, Ελβέντι, Γκίντερ, Βέστεργκαρντ, Βεντ, Κράμερ (11’ Γιάντσκε – 46’ Τζόνσον), Ζακάρια, Χέρμαν, Αζάρ, Στιντλ, Ράφαελ (90+1’ Ντρμιτς)

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Ζίλε, Χούμελς, Μπερνάτ (45’ Κομάν), Μαρτίνεθ, Ρούντι (68’ Βεντ), Βιδάλ, Τολισό, Χάμες (46’ Φριντλ), Λεβαντόφσκι

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα