Σάλκε - Μάιντς 2-0

Gazzetta team
Σάλκε - Μάιντς 2-0

bet365

Η Σάλκε κέρδισε με 2-0 την Μάιντς για να μπει στην τετράδα, έχοντας και πάλι τον Γκορέτσκα σε μεγάλη μέρα.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Σάλκε, που επιβλήθηκε με 2-0 της Μάιντς και έκανε ακόμη ένα βήμα όχι μόνο για την Ευρώπη, αλλά και για την τετράδα. Οι μπλε είχαν και πάλι τους ίδιους πρωταγωνιστές, με τους Γκορέτσκα και Μπούργκσταλερ να τους οδηγούν στους τρεις βαθμούς.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που πήραν το προβάδισμα μόλις στο 13’ με άψογο τελείωμα του Γκορέτσκα. Οι παίκτες του Τεντέσκο δεν είχαν λόγο να ρισκάρουν, οι φιλοξενούμενοι ήταν ανύπαρκτοι και χωρίς πολλά-πολλά το 1-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο. Τα πράγματα ήταν καλύτερα στην επανάληψη, με τον Μούτο να χάνει την πρώτη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους (47’) και το παιχνίδι να ανοίγει. Ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν και τα πάντα τελείωσαν στο 74’, όταν ύστερα από κόρνερ ο Μπούργκσταλερ έκανε από κοντά το τελικό 2-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα