Μπάγερν - Φράιμπουργκ 5-0

Gazzetta team
Μπάγερν - Φράιμπουργκ 5-0

bet365

Στην επιστροφή του Γιουπ Χάινκες στον πάγκο η Μπάγερν διέλυσε με 5-0 την Φράιμπουργκ. Άλωσε το Βερολίνο η Σάλκε, νίες για Μάιντς, Άιντραχτ.

Αν ο Χάινκες έψαχνε το ιδανικό για την επιστροφή του στον πάγκο της Μπάγερν, το βρήκε. Οι Βαυαροί ήταν καταιγιστικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια και επιβλήθηκαν με 5-0 της Φράιμπουργκ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν στο 8’ με αυτογκόλ του Σούστερ. Οι Βαυαροί είχαν την κατοχή, απειλήθηκαν μόνο σε μία φάση στο 34’, όταν η κεφαλιά του Φραντς πέρασε λίγο άουτ και τελείωσαν τα πάντα στο 42’. Ο Κομάν πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έκανε το 2-0. Το 3-0 ήρθε με ωραίο σουτ του Τιάγκο εκτός περιοχής στο 63’, πριν ο Λεβαντόφσκι κάνει το 4-0 στο 75’ και ο Κίμιχ το τελικό 5-0 στις καθυστερήσεις με υπέροχο τακουνάκι.

Bwin Sports App – Εύχρηστη εφαρμογή για iphone και Android κινητά. (21+)!

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ (82’ Ζίλε), Χούμελς, Αλάμπα, Τιάγκο, Μαρτίνεθ (70’ Ρούντι), Κομάν, Ρόμπεν, Μίλερ (78’ Τολισό), Λεβαντόφσκι

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Σβόλοβ, Λίνχαρτ, Σούστερ, Σεγιουνσού, Γκίντερ, Στέντσελ, Φραντς (71’ Ραβέ), Χέφλερ, Χάμπερερ, Κεντ (66’ Πέτερσεν), Νίντερλεχνερ (76’ Τερατσίνο)

Νίκες για Σάλκε, Άιντραχτ, Μάιντς, στο τέλος η Άουγκσμπουργκ

Η Μάιντς πήρε μεγάλη νίκη επί του Αμβούργου, που παραμένει χαμηλά. Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 2’ με τον Μαξίμ, αλλά η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε πολύ γρήγορα, με τον Γουάλας να κάνει το 1-1 στο 9’. Το ματς ήταν ανοιχτό, οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι με τους Λάτσα και Χαν, αλλά το 1-1 έμεινε μέχρι το ημίχρονο. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Μπελ έκανε το 2-1 με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και στο 58’ ο Λάτσα έκανε το 3-1. Το μόνο που κατάφεραν οι Δεινόσαυροι ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-2 με πέναλτι του Σαλίχοβιτς στις καθυστερήσεις.

Η Σάλκε έκανε μεγάλο διπλό στο Βερολίνο, κερδίζοντας με 2-0 τη Χέρτα. Τα πάντα κρίθηκαν στο τέλος του πρώτου μέρους, όταν ο Χαραγκούτσι αποβλήθηκε για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Μπούργκσταλερ και άφησε τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 54’, όταν ο Νταρίντα έκανε πέναλτι στον Αρίτ και ο Γκορέτσκα έκανε το 0-1. Οι βασιλικοί μπλε ήταν σταθεροί στην άμυνα και τελείωσαν τα πάντα στο 78’, όταν ο Μπούργκσταλερ έκανε το 0-2.

Θρίλερ χωρίς νικητή
Στο Χόφενχαϊμ-Αουγκσμπουργκ οι δύο ομάδες άφησαν για το δεύτερο ημίχρονο το... καλό, αφού το πρώτο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ και με λίγες καλές φάσεις. Στην επανάληψη, όμως, όλα θα ήταν διαφορετικά και φάνηκε από το 52', όταν ο Χούμπνερ εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στην άμυνα των φιλοξενούμενων και έκανε από κοντά το 1-0. Η Χόφενχαϊμ πήρε τα πάνω της, πλησίασε στο δεύτερο γκολ αλλά δεν το έβαλε και στο 75' είδε τον Γκρέγκοριτς να κάνει το 1-1 με σουτ από τα 14 μέτρα. Παρ' όλα αυτά, ο Ουτ στο 85' κατάφερε με ωραία προσπάθεια να κάνει το 2-1 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν αρχίσει να πανηγυρίζουν για τη νίκη, για να έρθει το σοκ στο 89' με το αυτογκόλ του Φογκτ για το τελικό 2-2.

Δικαίωση στο 90'
Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πήγε στο Αννόβερο με στόχο τη νίκη και το έκανε σαφές από νωρίς αυτό, αφού στο 10' ο Χάλερ ολοκλήρωσε όπως έπρεπε την κόντρα επίθεση για το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να ελέγχουν το ματς, δεν ένιωθαν ιδιαίτερο κίνδυνο αλλά τελικά δεν χρειαζόταν κιόλας για γίνει αυτό για να ισοφαριστούν... Στο 36' ο Σβέγκλερ βρήκε τον Σανέ και αυτός έκανε το 1-1, φέρνοντας το ματς στα ίσα από το πουθενά. Στο δεύτερο 45λεπτο η Άιντραχτ ήταν πολύ καλύτερη, έκανε το παιχνίδι της, έχασε ευκαιρίες και τελικά λυτρώθηκε στο 90', όταν ο Ρέμπιτς με ωραίο σουτ από τα 20 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε μια δίκαιη νίκη (1-2) στην ομάδα της Φρανκφούρτης.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα