Μπάγερν Μονάχου: Πλησιάζει η επιστροφή του Νάγκελσμαν

Μπάγερν Μονάχου: Πλησιάζει η επιστροφή του Νάγκελσμαν

Μπάγερν Μονάχου: Πλησιάζει η επιστροφή του Νάγκελσμαν

bet365

Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν είναι κοντά στη συμφωνία του με την Μπάγερν Μονάχου για την επιστροφή του.

Η άμμος στην κλεψύδρα της παραμονή του Τόμας Τούχελ στην Μπάγερν Μονάχου στερεύει. Ο Γερμανός κόουτς δεδομένα δεν θα συνεχίσει στους Βαυαρούς και την επόμενη σεζόν και ήδη το κλαμπ τρέχει τις διαδικασίες για την ανεύρεση του διαδόχου του, ο οποίος θα αναλάβει να γυρίσει την ομάδα στην κορυφή της Bundesliga, μετά την απώλεια του τίτλου από την τρομερή Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο.

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν ο πρώτος στόχος της Μπάγερν, όμως ξεκαθάρισε τόσο στον σύλλογο του Μονάχου, όσο και στη Λίβερπουλ (στις οποίες είχε αγωνιστεί), πως θα παραμείνει στις Ασπιρίνες και την επόμενη σεζόν. Η λύση που δείχνει να είναι σε πρώτο πλάνο είναι ιδιαίτερα γνώριμη, καθώς πρόκειται για τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν!

Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο νεαρός τεχνικός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Μπάγερν για ένα συμβόλαιο τριετούς ή τετραετούς διάρκειας. Ο Νάγκελσμαν είναι θετικός, όμως ακόμα δεν έχει έχει πει το «ναι», κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Ο Γερμανός κόουτς πήγε στην Μπάγερν το καλοκαίρι του 2021 και αποχώρησε τον Μάρτιο του 2023, με απολογισμό 60 νίκες, 14 ισοπαλίες, 10 ήττες, ένα πρωτάθληματα και δυο Super Cup. O 36χρονος κόουτς αντικαταστάθηκε από τον Τόμας Τούχελ, σε μια κίνηση που οι Βαυαροί δείχνουν να την έχουν μετανιώσει. Θυμίζουμε πως ο Νάγκελσμαν θα καθοδηγήσει τα Πάντσερ στο Euro 2024, που θα γίνει στην πατρίδα του και μετά το τουρνουά ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα