Kicker: «Βέρντερ, Γκλάντμπαχ και ελληνικές ομάδες ενδιαφέρονται για Τζόλη»

tzolis_fortuna

bet365

Σύμφωνα με το «Kicker» η Βέρντερ Βρέμης, η Γκλάντμπαχ και ομάδες της Stoiximan Superleague ενδιαφέρονται για την περίπτωση του διεθνή Έλληνα επιθετικού, Χρήστου Τζόλη.

O Χρήστος Τζόλης κάνει θραύση στη Γερμανία και ο δανεισμός του από τη Νόριτς στη Φορτούνα Ντίσελντορφ φαίνεται πως ήταν το ιδανικό για το restart της καριέρας του. Ο νεαρός ακραίος επιθετικός έχει 17 γκολ και οκτώ ασίστ σε 27 εμφανίσεις μέσα στη σεζόν και με «διαβατήριο» τις εμφανίσεις του κέρδισε το εισιτήριο της επιστροφής του στην Εθνική ανδρών μετά από 1,5 χρόνο.

Την Τετάρτη (21/3) το «sport.de» έγραψε για ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης και της Ουνιόν Βερολίνοu για τον 22χρονο εξτρέμ και από την πλευρά του το «Kicker» με δικό του δημοσίευμα έγραψε συνέδεσε τον Τζόλη τόσο με τη Βέρντερ όσο και με την Γκλάντμπαχ. Οι Γερμανοί μάλιστα έκαναν και αναφορά σε ενδιαφέρον τουλάχιστον δυο ελληνικών ομάδων που θέλουν να επαναπατρίσουν τον διεθνή winger.

Η Φορτούνα αναμένεται να πληρώσει το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ που είναι η ρήτρα στη συμφωνία με τη Νόριτς για δανεισμό του 22χρονου. Το κλαμπ του Ντίσελντορφ δεν αποκλείεται να τον βγάλει στη «βιτρίνα» το καλοκαίρι με μεγαλύτερο ποσό. Εάν τελικά οι Γερμανοί δεν πληρώσουν τη ρήτρα ο Έλληνας winger θα επιστρέψει στα Καναρίνια, με τα οποία έχει συμβόλαιο έως το 2026.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα