Γιάκος: «Εχει αλλάξει το μυαλό μου»

Ο ΝΕΑΡΟΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΚΛΗΡΑ

Γιάκος: «Εχει αλλάξει το μυαλό μου»

Ο Γιάκος παρέλαβε σήμερα το βραβείο για το Best Goal της περασμένης αγωνιστικής 

Γιάκος: «Εχει αλλάξει το μυαλό μου»
Το βραβείο του για το Best Goal της περασμένης αγωνιστικής πήρε σήμερα ο Γιάκος. Ο νεαρός σημείωσε ένα πανέμορφο τέρμα στη νίκη του ΠΑΣ επί της ΑΕΛ και μίλησε για αυτό. Οπου στάθηκε στην ομαδική προσπάθεια.  «Κάθε γκολ έχει ξεχωριστή σημασία και για εμένα, αλλά και για την ομάδα. Ηταν ένα πολύ όμορφο γκολ.
Δείξαμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να είμαστε ταπεινοί, να δουλεύουμε, να τα δίνουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο και έτσι θα έρθουν κι άλλες σημαντικές επιτυχίες», είπε αρχικά.
 
Μετά ρωτήθηκε αν αυτή η βράβευση είναι  μια προσωπική δικαίωση για εκείνον.  «Δεν αλλάζει κάτι για εμένα. Ολα τα χρόνια προσπαθώ να είμαι αυτός που πρέπει, να τα δίνω όλα, όταν αποφασίζει ο προπονητής να με χρησιμοποιεί  και θέλω να δείχνω σε όσους με πίστεψαν ότι είμαι εδώ και τα δίνω όλα».
 
Για το αν συνειδητοποίησε το γκολ που πέτυχε είπε ότι «εκείνη τη στιγμή δεν το είχα καταλάβει, γιατί είχα δει μόνο τον πρώτο αντίπαλο που είχα μπροστά μου. Μετά τα υπόλοιπα παιδιά μου έλεγαν τι ‘’έκανες;’’, είδα κι εγώ μετά στο βίντεο τη φάση και συνειδητοποίησα ότι απέφυγα 4 παίκτες στην πρώτη προσποίηση και τους υπόλοιπους μετά. Δουλεύω  σκληρά σε καθημερινή βάση στις προπονήσεις, έχει αλλάξει το μυαλό μου γενικά και πιστεύω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό».
 
Κλείνοντας ρωτήθηκε αν ο Γιάννης Πετράκης του είπε κάτι μετά το ματς. «Οχι κάτι συγκεκριμένο, είπε σε όλη την ομάδα ότι είναι υπερήφανος που μας έχει παίκτες και να συνεχίσουμε ταπεινοί, δουλεύοντας σκληρά».
 
Την βράβευση έκανε ο  Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέκος Καχριμάνης, ο οποίος προσπαθεί να βοηθήσει στα έργα για τον αγωνιστικό χώρο στους «Ζησιμάδες». Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν η Περιφέρεια θα είναι αρωγός στο ζήτημα του νέου γηπέδου. «Δεν μου έχει ζητηθεί κάτι, αλλά θα σας πω κάτι, τα βοηθητικά γήπεδα στο ΠΕΑΚΙ εμείς τα έχουμε συντηρήσει και αυτό λέει πολλά. Καταλαβαίνουμε την αγωνία και τα προβλήματα της ομάδας».

Best of internet