Αμανατίδης: «Στόχος μας η παραμονή»

Gazzetta team
Αμανατίδης: «Στόχος μας η παραμονή»

bet365

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό έμεινε ο Γιάννης Αμανατίδης, με τον τεχνικό του Ηρακλή να ξεκαθαρίζει ωστόσο πως στόχος είναι η παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.

Ο υπηρεσιακός προπονητής του «γηραιού» μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στην Λεωφόρο στην κάμερα του ΟΤΕ TV ανέφερε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους, αν και σε κάποια σημεία του αγώνα κάναμε λάθη που επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να δημιουργήσει και να χάσει αρκετές ευκαιρίες, κυρίως με κάθετες πάσες από τον άξονα. Κι εμείς από τη μεριά μας όμως, κάναμε κάποιες αντεπιθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα γκολ. Πάντως, σίγουρα είμαστε κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι με την αποψινή ισοπαλία».

Για τους στόχου; του Ηρακλή: «Ο βασικός μας στόχος είναι η παραμονή στην πρώτη κατηγορία, ωστόσο αυτή η ισοπαλία στο Κύπελλο θα μας επιτρέψει να σηκώσουμε κεφάλι και να παλέψουμε ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι και στο πρωτάθλημα, προκειμένου να βγούμε από τη δύσκολη θέση».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα