Ελευθερόπουλος: «Πάθος και συγκέντρωση»

Ο ΝΕΑΡΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΕΞΗΡΕ ΤΟΝ ΚΩΤΣΙΡΑ

Ελευθερόπουλος: «Πάθος και συγκέντρωση»

Ο Ελευθερόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων πως οι παίκτες του θέλουν να... βγάλουν την πίεση στο γήπεδο. 

Ελευθερόπουλος: «Πάθος και συγκέντρωση»
Στο ότι οι παίκτες του δεν... παράτησαν το ματς, στάθηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά την σημερινή νίκη (1-0) του Αστέρα επί της Βέροιας.   «Εγινε ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι. Μπήκαμε καλύτερα από άποψη πάθους και συγκέντρωσης. Δεν υπήρχαν πολλές επιθετικές ενέργειες, αλλά όλες ήταν για τον Αστέρα Δεν τα παρατήσαμε σε κανένα σημείο και δικαιωθήκαμε. Ερχεται ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα, έχουμε την απώλεια του Μπέρτου, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τη λύση», είπε αρχικά.
 
Mετά ρωτήθηκε για τον Κώτσιρα.  «Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, τον δοκιμάζουμε σε πολλές θέσεις. Καθρέπτης είναι οι προπονήσεις και το γήπεδο. Η δικαίωση στο ποδόσφαιρο έρχεται. Εχει δύναμη, ταχύτητα, τον έχουμε δοκιμάσει και δεξί μπακ, πιστεύω πως εκεί μπορεί να πετύχει πολλά. Πολύ καλά τα πήγε και ο Ευαγγέλου, είναι σημαντικό που δεν έχασε μονομαχία».
 
Ο νεαρός τεχνικός ρωτήθηκε για το ζήτημα του επιθετικού.  «Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε με όσους έχουμε. Προσπαθούμε σκληρά παρά τις απουσίες». Κλείνοντας του ζητήθηκε να πει αν υπάρχει πίεση. «Είναι λογικό να υπάρχει πίεση, οι ποδοσφαιριστές το αντιλαμβάνονται, δεν είναι η κατάσταση που αρμόζει στον Αστέρα. Θα παλέψουν για να την βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο». 

Best of internet