Πλήθος κόσμου στην κηδεία Τριβέλλα

Πλήθος κόσμου στην κηδεία Τριβέλλα

Πλήθος κόσμου στην κηδεία Τριβέλλα

Κηδεύτηκε στο Μαρούσι την Πέμπτη ο παλιός πρόεδρος της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Τριβέλλας. Πλήθος κόσμου και εκπροσώπων από την Ομοσπονδία και την Λίγκα στην κηδεία του.

Ανάμεσα στα άλλα ήταν εκεί ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, παλιοί και νυν παράγοντες της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αλλά και εκπρόσωποι από την Super League όπως ο Γιώργος Στράτος.

Εκ μέρους της τωρινής ΕΠΟ ήταν στην κηδεία του Τριβέλλα ο αναπληρωτής πρόεδρό της, Μιχαήλ Τζανόπουλος, καθώς και μέλη της Εκτελεστικής της Επιτροπής.

Η νεκρώσιμος ψαλμωδία εψάλη στον Ιερό Ναό της Μητροπόλεως στο Μαρούσι και φυσικά η κηδεία του έγινε στην περιοχή αυτήν, όπου μεγάλωσε. Ο εκλιπών διετέλεσε για επτά χρόνια πρόεδρος της ΕΠΟ και επί των ημερών του η Εθνική ανδρών, το 1994, προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, αυτό των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Κωνσταντίνος Τριβέλλας γεννήθηκε το 1931 στο Μαρούσι και έκανε τα πρώτα παραγοντικά του βήματα ως μέλος του Γυμναστικού Συλλόγου της γενέτειράς του. Επί 19 χρόνια ήταν πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών και το 1991 εξελέγη πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, του οποίου πριν ήταν μέλος. Επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΠΟ το 1993 και αποχώρησε τον Νοέμβριο του 1997.

Best of internet