Κουλτουράλ - Ρεάλ Μαδρίτης 1-7

Κουλτουράλ - Ρεάλ Μαδρίτης 1-7

Gazzetta team
Κουλτουράλ - Ρεάλ Μαδρίτης 1-7

bet365

H Ρεάλ Μαδρίτης είχε άγριες διαθέσεις στο Λεόν και διέλυσε με 7-1 την Κουλτουράλ. Ξεκουράστηκε ο Κριστιάνο, σούπερ ο Μοράτα.

«Θα υποφέρουμε, θα είναι τρομερά δύσκολα τα πράγματα» τόνισε παραμονές του ματς με τη Ρεάλ ο κόουτς της πρωτοπόρου στο α' γκρουπ της Σεγούντα, Ρούμπεν ντε λα Μπαρέρα. Τα πράγματα εξελίχθηκαν... χειρότερα για την Κουλτουράλ και η γιορτή στο Λεόν εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τους γηπεδούχους. Η Ρεάλ στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «32» του κυπέλλου διέλυσε με 7-1 την Κουλτουράλ, με τους Μοράτα, Ασένσιο να πετυχαίνουν από δυο γκολ. O πρώτος σκόραρε σε τρία διαδοχικά ματς για πρώτη φορά με τη Ρεάλ, ενώ ο δεύτερος έγινε ο πρώτος παίκτης της La Liga που έχει βρει δίχτυα σε τέσσερις διοργανώσεις (European Supercup, Liga, Copa, Champions League). Εξαιρετικός και ο Χάμες με τρεις ασίστ. Μάλιστα, ο Ζιντάν είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Με αυτογκόλ του Ζιανί στο 6' η Ρεάλ πήρε κεφάλι στο σκορ, ενώ στο 32' ο Ασένσιο ήταν αυτός που πέτυχε το 2-0. Καταιγιστική στην επανάληψη η Βασίλισσα, πέτυχε το 3-0 στο 46' με τον Μοράτα. Δεύτερο προσωπικό γκολ για τον Ασένσιο στο 53', ενώ και ο Μοράτα στο 56' σημείο το δεύτερό του τέρμα. Ο Νάτσο στο 68' πέτυχε το 6-0! Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 84΄με τον Μαρτίνεθ, ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Ντίας διαμόρφωσε το 7-0!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα