Μιλόγιεβιτς: «Δεν βάλαμε την μπάλα στα δίχτυα»

Gazzetta team
Μιλόγιεβιτς: «Δεν βάλαμε την μπάλα στα δίχτυα»

bet365

Ο Μιλόγιεβιτς στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες των παικτών του.
Παράπονα από τους παίκτες του επειδή δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που έκαναν, είχε ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς μετά το 0-0 του Πανιωνίου με τον Λεβαδειακό. «Ηταν ένα παιχνίδι που εκτός από τις αλλαγές που κάναμε για να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά, στόχος ήταν να κερδίσουμε. Μπορεί να είναι και δίκαιο το αποτέλεσμα, εμείς όμως ήμασταν πιο κοντά στο να νικήσουμε. Στο τέλος και ο Λεβαδειακός είχε την φάση για να βάλει το γκολ και να επιβεβαιωθεί και ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Από πολλά παιδιά που δεν είχαν συμμετοχές και ρυθμό είμαι ευχαριστημένος και είναι φυσιολογικό να τους βγει και η κούραση στο τέλος. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν βάλαμε την μπάλα στα δίχτυα. Είχαμε τις ευκαιρίες αλλά πολλές φορές δεν έχουμε ταχύτητα στις αποφάσεις παίρνουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», είπε αρχικά.
Μετά ρωτήθηκε για τους νεαρούς παίκτες που έπαιξαν. «Είχα και κάποια άλλα σχέδια για το ματς, ανάλογα και με το πως θα πάει, ήθελα να χρησιμοποιήσω και τους Βουκελάτο και Κερασίδη, αλλά ο στόχος ήταν να νικήσουμε».
Στον Σέρβο κόουτς μεταφέρθηκε πως υπάρχει πρόβλημα στα εντός έδρας ματς της ομάδας. «Και σήμερα κάναμε πολλές ευκαιρίες. Με την Βέροια σίγουρα δεν ήμασταν καλοί. Φαίνεται ότι δεν έχουμε το εύκολο γκολ. Πρέπει να δουλέψουμε και να το βελτιώσουμε. Το θέμα είναι ότι δεν αποφασίζουμε να σουτάρουμε. Σε όλα τα πρωταθλήματα, βλέπετε πως ο στόχος είναι να τελειώσεις την φάση», σχολίασε ενώ κλείνοντας ρωτήθηκε για τον Τασουλή. «Βγήκε επειδή είχε κράμπες. Δούλεψε καλά στο παιχνίδι, δεν είχε ρυθμό όμως και ήταν φυσιολογικό να το πάθει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα