Πρόκριση για Μπάγερν, Σάλκε!

Gazzetta team
Πρόκριση για Μπάγερν, Σάλκε!

bet365

Η Μπάγερν πέρασε το εμπόδιο της Αούγκσμπουργκ, επικράτησε 3-1 εντός και βρέθηκε στην επόμενη φάση. Μαζί της η Σάλκε, αλλά και η Βόλφσμπουργκ με γκολ του Γκόμεζ. Εκτός συνέχειας έμειναν Μάιντς και Ντάρμσταντ.

Nόιερ, Χούμελς και Τιάγκο ήταν μόλις οι τρεις παίκτες που έμειναν στο βασικό σχήμα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στη Γκλάντμπαχ. Ο Αντσελότι έδωσε ανάσες, αλλά η Μπάγερν δεν ανησύχησε κόντρα στην Αουγκσμπουργκ, επικράτησε 3-1 και βρέθηκε στους «16» του κυπέλλου. Μόλις στο 2' Λαμ κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 41' ο Γκριν πέτυχε το 2-0. Η Αουγκσμπουργκ έχασε πέναλτι με τον Κου στο 48' και το ίδιο συνέβη εννέα λεπτά αργότερα με τον Μίλερ! Ο Γι μείωσε στο 68' για τους φιλοξενούμενους, αλλά στις καθυστερήσεις ο Αλάμπα που είχε περάσει ως αλλαγή (στο 89') διαμόρφωσε το 3-1. Ο Σταφυλίδης αγωνίστηκε σε όλο το ματς και τα πήγε πολύ καλά.

Στην επόμενη φάση και η Σάλκε, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Νυρεμβέργης με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικοί και σε 25 λεπτά σημείωσαν τρία γκολ! Ο Κονοπλιάνκα άνοιξε το σκορ στο 20', ο Χούντελαρ στο 30' πέτυχε το 2-0 και στο 44' ο Ουκρανός έκανε το 3-0. Η Σάλκε κατέβασε ταχύτητα στην επανάληψη και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύθηκαν. Ο Μπαμπα σημείωσε αυτογκόλ στο 59', ενώ στο 68' ο Κέμπε διαμόρφωσε το 3-2 από την άσπρη βούλα.

Η Κολωνία πήρε την πρόκριση στην παράταση, καθώς επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Χόφενχαϊμ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Χούμπνερ στο 8', οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 36' με τον Ρίσε και στο πρώτο λεπτό της παράτασης ο Μοντεστε έδωσε το εισιτήριο στην Κολωνία.

Επιτέλους νίκη για την Βόλφσμπουργκ, που επιβλήθηκε εκτός έδρας με 1-0 της Χάιντενχαϊμ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Οι Λύκοι είχαν τον έλεγχο από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, οι γηπεδούχοι έπαιξαν με ενθουσιασμό, όμως ήταν ακίνδυνοι και το γκολ του Μάριο Γκόμεζ στο 49’ έκανε όλη τη διαφορά, δίνοντας την πρόκριση στην Βόλφσμπουργκ.

Στα άλλα ματς, το Αννόβερο έκανε εκπληκτική εμφάνιση, διαλύοντας με 6-1 την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Χάρνικ και Κλάους, ενώ το σκορ από το ημίχρονο ήταν στο 5-1! Κάζο για την Ντάρμσταντ, που ηττήθηκε με 1-0 από την Αστόρια Βάλντορφ, ομάδα τέταρτης κατηγορίας, ενώ η Γκρόιτερ Φιρτ άφησε εκτός συνέχειας την Μάιντς. Οι Mainzer προηγήθηκαν με τον Κόρδοβα στο 68’, όμως οι γηπεδούχοι έκαναν τη μεγάλη ανατροπή στο τέλος με τους Σάραρερ (79’) και Μπερίσα (90’), για να φτάσουν στη νίκη με 2-1.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα