Μπέντο: «Δείξαμε καλή εικόνα»

Gazzetta team
Μπέντο: «Δείξαμε καλή εικόνα»

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως σημασία έχει η νίκη σ' ένα βαρύ πρόγραμμα που έχει ο Ολυμπιακός.

Ετσι όπως είναι δομημένο το Κύπελλο κάποια παιχνίδια δείχνουν περισσότερο... αγγαρεία παρά ανάγκη για νίκη. Γιατί ο Ολυμπιακός ακόμα κι αν δεν έπαιρνε το συγκεκριμένο ματς θα είχε τα παιχνίδια με Σπάρτη και Χανιά. Ομως οι «ερυθρόλευκοι» όχι μόνο νίκησαν αλλά το έκαναν και μ' επιβλητικό τρόπο (3-0) και με παίκτες να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και ψυχολογία (Πάρντο και Ομάρ).

Γι' αυτό και ήταν ευχαριστημένος ο Πάουλο Μπέντο στο τέλος του αγώνα. «Ημασταν καλοί στο παιχνίδι. Ενα παιχνίδι το οποίο ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για εμάς μιας κι έχουμε ένα βαρύ πρόγραμμα. Δείξαμε όμως μια πολύ καλή εικόνα κι αντιμετωπίσαμε το παιχνίδια όπως ακριβώς έπρεπε», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης, ο Πορτογάλος κόουτς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το ότι οι παίκτες που χρησιμοποίησε και δεν είχαν πολύ ως τώρα χρόνο συμμετοχής, εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους δόθηκε. «Η αλήθεια είναι ότι το γεγονός πως καταφέραμε να σκοράρουμε γρήγορα το γκολ μας επέτρεψε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μας έδωσε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα ματς. Είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία των ποδοσφαιριστών μας, αποδείξαμε στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και κερδίσαμε δίκαια».

Μετά ρωτήθηκε ειδικά για τον Σιόβα και αν σκοπεύει να του δώσει και άλλες ευκαιρίες. «Εμείς πάντα προσπαθούμε να προετοιμάσουμε όλους τους παίκτες έτσι ώστε να είναι έτοιμοι. Στην περίπτωση του Σιόβα συνέβη ότι πέρασε έναν τραυματισμό και άργησε να είναι έτοιμος και να αφομοιώνει τις ιδέες μας και του πήρε χρόνο να αποκτήσει τη φυσική κατάσταση. Έτσι όταν ήταν έτοιμος τον προετοιμάσαμε για να μπει σε κάποιο παιχνίδι. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση του Σιόβα όπως και από τους άλλους παίκτες της ομάδας μας. Όσο περνάει ο καιρός δείχνει ότι εξελίσσεται και είναι στη διάθεση μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα